2777
2789

از نظر حالت هایی که داشتم خیلی بهتر شدم حالت وسواس فکری 

و زنمم تغییری نکرد حتما کنار ورزش مصرف بکن قرص رو 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر حالت هایی که داشتم خیلی بهتر شدم حالت وسواس فکری و زنمم تغییری نکرد حتما کنار ورزش مصرف بکن ق ...

انقدر افسردم که از حالت دراز کش به هیچ حالتی تغییر نمیکنم🫠🫠🫠

انقدر افسردم که از حالت دراز کش به هیچ حالتی تغییر نمیکنم🫠🫠🫠

حتما استفاده بکن هفته اول شاید حالاتت حتی بدتر بشه اما بعد کم کم بهتر میشی من که خیلی نتیجه دیدم ازش. 

میدونم شرایطت سخته و حال ورزش شاید نداشته لاشی اما تا ورزش نکنی خوب نمیشی واقعا

روزی خداقل نیم ساعت پیاده روی تند داشته باش انقدررر حس خوبی بهت دست میده که حد نداره

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

عوارضش زیاده ولی.من خوردم خیلی خوشحالم میکرد بعد چندتا که خوردم دستام وبدنم وسرم خودبخود میلرزید یا عرق سرد میکردم .یه حالت منگی تو سرم بود .دیگه کلا نخوردم والا

لبخند بزن،گاهی قوسی کوچک،معماری یک سازه را زیرورو می کند