2777
2789
داروی به شدت موثری هست فقط باید کم کم شروع به استفاده کنین و همون طور کم کم قطعش کنین واسه من که باع ...

بعد قطع میل جنسی برمیگرده؟

همون ارانیشم بزور گیراوردم😐🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم درسته بعضی به قرصم نیاز دارن اما بیشتر این تنبلی ها و افسردگی ها از تلقینه منظورم اینه به خودت باور  دادی که اره من نمیتونم بابا یکم با خودتون خلوت کنید بگید من قوی هستم فقط من میتونم خودمو نجات بدم نجاتت میدم همه تلاشمو میکنم  بخدا شاید باورتون نشه من پنیک داشتم به بدترین حالت ممکن اینقده حالاتم وحشتناک و شدید بود که آمبولانس اورژانسی میومد منو می‌برد به حالت مرگ میرفتم اما بعد یدفعه تو بیمارستان همه چیز فرو کش میکرد فک کنید من حتی بیرونم نمیشد برم یدفعه بیرون این حالت بهم دست میداد تو خودم میپیچیدم به من گفتن قرص مصرف کنم اما نکردم فقط به خودم گفتم من میتونم همه تلاشمو میکنم . واسه خودم طول روز صدای آبشار و جنگل پلی میکردم و با آرامشش میخوابیدم دمنوش های آرامبخش میخوردم اصلا نمیذاشتم چیزی ناراحتم کنم فقط به خودم  میگفتم من مراقبتم و کلی کارای دیگه 

خداروشکررررر الان دوسال از اون روزا میگذره دیگه پنیک نشدم 

انشاالله خدا به همه سلامتی بده شما هم  چه با قرص چه بی قرص مهم اینه قوی و با اراده تلاش کنید 

خدایا ااااااااااا شکرت
بنظرم درسته بعضی به قرصم نیاز دارن اما بیشتر این تنبلی ها و افسردگی ها از تلقینه منظورم اینه به خودت ...

راست میگی عزیزم

من خودم الان خیلی یه گوشه انداختم خودمو

ولی یکم شرایطم بهم ریخته همش گریه میکردم با کسی حرف نمیزدم 

اضطراب شدید داشتم گفتم یدوره بخورم

بعد قطع میل جنسی برمیگرده؟همون ارانیشم بزور گیراوردم😐🥺

اره بعد قطع دوباره میل برمیگرده 

البته که روو بدن هر نفری میتونه متفاوت عمل کنه ولی در مجموع همینه دیگه

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
راست میگی عزیزممن خودم الان خیلی یه گوشه انداختم خودموولی یکم شرایطم بهم ریخته همش گریه میکردم با کس ...

اشکال نداره ی دوره بخور اما فک نکن قرص بخوری اما خودت تلاشی نکنی خوب میشی اره اونجوری مقطعی خوب میشی اما باید علاوه بر قرص خودتم تلاش کنی به خودت انرژی بده نذار چیزی ناراحتت کنه همه افکار گذشته رو بنداز دور به از این به بعد فکر کن ببین ذهن  ادم به هرچیزی فکر کنه همون میشه ذهن خیلی قویه پر از انرژیه همه انرژی های مثبتو جمع کن خودتو مشغول کاری کن که بهت آرامش میده مثلا من اون دوره با خیاطی کردن حالم خوب میشد الانم گاهی تفریحی انجام میدم 

اینطوری بعد قطع قرصا دوباره اون حالاتت برنمیگرده و مطمعنی که خودت خواستی که الان خوبی پس دیگه قرار نیست به قبل برگردی

خدایا ااااااااااا شکرت