2777
2789
عوارضش زیاده ولی.من خوردم خیلی خوشحالم میکرد بعد چندتا که خوردم دستام وبدنم وسرم خودبخود میلرزید یا ...

اره اولش اینطوره 

ولی فک کنم بعد ده روز این عوارضش بره 

من خیلی نگرانم چاق شم همینجوریش کلی وزن اضافه کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حدود یکسال خوردم خیلی خوبه واسواسم کمتر شد آروم تر شدمولی چاق بشم نه اون که چاق میشه پرخوری میکنه

منم بی اشتها شدم الان که اولشه ولی لاغر نشدم اصلا عجیبه

🥺🥺🥺🥺 وایی نمیخوام چاق شمم

یک کیلو تو دوماه..میدونی اخه تا میخورم بیحالم یهو میبینی یک هفته از خونه بیرون نمیرم تحرکم کم شده نمیخوام چاقتر بشم 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
منم این دارورو تازه شروع کردم به خوردن بعد ۲۸ روز میرم روان درمانی البته🥲

تاثیراتش چی بوده برات

من خوابم بهم ریخته  روزا خواب شبا بیخواب

البته من عصرا میخورم 

و گز گز دست و... 

میشه منم راهنمایی کنید،منم وسواس فکری دارم،بی حوصلم،خشمم زیاده،چیکار کنم برم روانپزشک؟

برو بنظرم منم دارم و افسرده شدم شدید

شرایط الان زندگیم خیلی بهم ریختس 

و پارسال یگی از دکترا بهم داد من عوارص اولیشو گرفتم تپش قلب و سرگیجه و.. نخوردم

امسال خودم شروع کردن خوردم 

آسنترا اشتها رو کم می‌کنه و از کم باید شروع بشه مثلا سه روز اول یک چهارم قرص ، سه روز دوم نصف قرص ، ...

اره من یادم رفت و از روز اول یکی خوردم واییی نگم ک چقدر حالم بدتر شد ولی بعد عادت کردم بعد دوماه یک هفتست پانیک نشدم .. خواستگ اروم قطعش کنم ... اره از لحاظ میل جنسی شدیدددد کم میکنه

داروی به شدت موثری هست فقط باید کم کم شروع به استفاده کنین و همون طور کم کم قطعش کنین 

واسه من که باعث افزایش وزن نشد 

حالات سرگیجه و گز گز و ‌..‌ رو هم ندارم 

واقعا باعث بهبود وسواس فکری و اینکه به صداها حساس بودم و عصبی میشدم رفع شد 

کلا تاثیرش در اخلاق و رفتارم بسیار زیاد بود 

فقط ایرادش میل جنسی رو صفر میکنه

ولی واقعا قرص خوبی هست البته آسنترا تحت لیسانس سرترالین ایرانیش که تاثیر خاصی نداره

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
یک کیلو تو دوماه..میدونی اخه تا میخورم بیحالم یهو میبینی یک هفته از خونه بیرون نمیرم تحرکم کم شده نم ...

🥺 

منم همبنطورم دقیقا 

اصلا نمیخوام پامو از در بذارم بیرون 

وقتی میرم میخوام سریع برگردم 

حتی کلاسای  درسمم نمیرم 

درس نمیخونم 

همش پای گوشی

🥺 منم همبنطورم دقیقا اصلا نمیخوام پامو از در بذارم بیرون وقتی میرم میخوام سریع برگردم حتی کلاسا ...

اره همینطوره خیلی بده همه کارام عقب افتاده میخوام فقط یک گوشه بخوابم