2777
2789
خواسته اذیت کنه، تو ذهنت باید حل بشه الان هرچقدر من دوستت خواهرت بگیم تو کار خودتو انجام میدی اون مو ...

دیگه کنارش گذاشتم تمومش کردم حتی اگه برگرده یه روز ولی ممکنه برگرده؟

بدم میاد از پسرای پرنسس جای پسرو دختر عوض شده

دقیقا

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه کنارش گذاشتم تمومش کردم حتی اگه برگرده یه روز ولی ممکنه برگرده؟

آره برمیگرده همچین آدمایی برمی‌گردن تا مطمئن شن هنوز توجهتو دارن

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
بنظرت کارما پس میده ؟

چرا نده معلومه که میده ممکنه اون کارما خود تو باشی پسرا وقتی به خودشون میان ک دختر دیگه حسی به اونا نداره یعنی وقتی که دختر دست از خواستن می‌کشه اوج خواستن همون پسر از اونجا شروع میشه

چرا نده معلومه که میده ممکنه اون کارما خود تو باشی پسرا وقتی به خودشون میان ک دختر دیگه حسی به اونا ...

امیدوارم تیکه های شکسته قلبم یه روز تو قلبش بره فقط همینو از خدا میخوام