2777
2789
بزرگترین اشتباه اینه بزرگترین آسیب رو هم به رابطه میزنه این سری نرو اصلا نرو خودش پیامت میده، ولی خو ...

یه دروغ هم بهم گفت خواهر من از اول در جریان رابطه مون بود گاهی با خواهرم درمورد رابطه مون حرف میزدن اونم یک سالو نیم پیش گفت رفتم به خونواده ام گفتم تا همین یه ماه پیش گفت دروغ گفتم کسی نمیدونه 

اره از خداش بود 😭😭 همین الانم بالشتم خیسه نمیدونم خدا هست یا نه

گریه چراااا ببین من الان خودم کات کردم تقریبا یه هفته اس و مطمئنم قرار نیس باهم آشتی کنیم چهارماه و نیم باهم بودیم و هرجای شهرمونو باهم رفتیم میدونی اینطور رابطه ای سخت تره چون هرجا بری یه خاطره ای یادت میفته، اما من قبول کردم این موضوعو که آدمی که نتونه از دل من دربیاره عین پرنسسا منتظر عذرخواهیه و هرطور دلش بخواد رفتار کنه آدم من نیس روزای اول عصبی بودم بعدش ناراحت شدم اما اجازه ندادم زیاد فکرم سمتش بره یا زیاد بخوام چکش کنم خودمو سرگرم کردم با هرچیزی که تونستم هروقت میخواستم بهش فکر کنم بدیاشو می‌نوشتم روی کاغذ و به این فکر می‌کردم که حداقل ترین چیزی که تو یه رابطه باید باشه آرامشه و من نداشتمش الان اونقدرا اذیت نیستم دیگه باید احساستو قبول کنی اگه دیدی فشار زیادی روته گریه کن اما اجازه نده زیاد طول بکشه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گریه چراااا ببین من الان خودم کات کردم تقریبا یه هفته اس و مطمئنم قرار نیس باهم آشتی کنیم چهارماه و ...

اخه شما حداقل دیدینش من آرزوی این به دلم موند حداقل یبار فقط یبار ببینمش 😭

یه دروغ هم بهم گفت خواهر من از اول در جریان رابطه مون بود گاهی با خواهرم درمورد رابطه مون حرف میزدن ...

تو طول این یک سال و نیم به خواسته هات توجه داشت؟ سعی می‌کرد خوشحالت کنه نذاره ناراحت شی؟

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
گریه چراااا ببین من الان خودم کات کردم تقریبا یه هفته اس و مطمئنم قرار نیس باهم آشتی کنیم چهارماه و ...

هیچ وقت هم باهاش بحث نمی‌کردم تا دعوا راه نندازه و قهر کنه همیشه کوتاه میومدم 😭

اخه شما حداقل دیدینش من آرزوی این به دلم موند حداقل یبار فقط یبار ببینمش 😭

اتفاقا من دلم میخواست نمیدیدمش خیلی فرق داره من لمسش کردم من بوسیدمش من دستشو گرفتم باهم خندیدیم خیلی جاها رفتیم اینا چیزاییه که باعث میشه دیرتر فراموش کنی..

اتفاقا من دلم میخواست نمیدیدمش خیلی فرق داره من لمسش کردم من بوسیدمش من دستشو گرفتم باهم خندیدیم خیل ...

روح و روان من خراب شد ولی 😭خودمو با یک سالو نیم پیش مقایسه‌ میکنم 

نه شاید بیست درصد

پس تمومش کن. لیاقت تو همچین رفتاری نیست اینا همش نشونه اس که از یه رابطه سمی که فقط عمر و زمانتو هدر میده بیای بیرون. ببین اینا تجربه اس تا اینارو نچشی قدر آدم امن رو نمیدونی یه روز یکی میاد تو زندگیت ک به حال الانت میخندی اینا رو من به عینه دیدم پسری که دوستت داشته باشه نمیذاره ناراحت بخوابی ترس از دست دادنتو داره

پس تمومش کن. لیاقت تو همچین رفتاری نیست اینا همش نشونه اس که از یه رابطه سمی که فقط عمر و زمانتو هدر ...

من نمیزاشتم اون ناراحت بخوابه ولی اون به چپشم نبود 

تمومش کردم هیچ پیامی نداد یا هیچ زنگی شماره مو هم سیو داره من بلاک کردم از همه جا ولی اون نکرده 

پس تمومش کن. لیاقت تو همچین رفتاری نیست اینا همش نشونه اس که از یه رابطه سمی که فقط عمر و زمانتو هدر ...

تا صبح میتونم از دوستام برات تعریف کنم که چه رابطه های سمی داشتن و با چشم پر خون تمومش کردن ولی الان رابطه هایی دارن صدها برابر بهتر از قبلی و کااااملا هم فراموش کردن

من نمیزاشتم اون ناراحت بخوابه ولی اون به چپشم نبود تمومش کردم هیچ پیامی نداد یا هیچ زنگی شماره مو هم ...

از من میشنوی آنبلاک نکن همین روند رو ادامه بده و تمومش کن تو اون جایی هستی ک من قبلا بودم بعد هزار قهر و آشتی آخرش به بدترین شکل تمومش کردیم و هردوتامون همدیگه رو از همه جا بلاک کردیم. آخرش همینه چه بهتر که بیشتر طولش ندی و خودتو عذاب ندی

از من میشنوی آنبلاک نکن همین روند رو ادامه بده و تمومش کن تو اون جایی هستی ک من قبلا بودم بعد هزار ق ...

خواهرم و دوستم همش میگفتن بلاکش کن خیلی وقت پیش به حرف شون گوش ندادم امروز که زنگ زدم تلفنی همه چیو بگمو قطع کنم گفت الو منم گفتم الو بعد قطعش کرد بعدشم همش اشغال بود یبار دیگه زنگ زدم بعدشم من همه پیاما رو فرستادم و گفتم نمیبخشمت برام سواله اون که میدونست منم چرا جواب داد گفت الو بعد قطع کرد 

خواهرم و دوستم همش میگفتن بلاکش کن خیلی وقت پیش به حرف شون گوش ندادم امروز که زنگ زدم تلفنی همه چیو ...

خواسته اذیت کنه، تو ذهنت باید حل بشه الان هرچقدر من دوستت خواهرت بگیم تو کار خودتو انجام میدی اون موقع که به این نتیجه برسی برای دوست داشته شدن نیاز به فریاد زدن نیست و فهمیدی این آدم مناسب تو نیست خودت با رضایت تمام میذاریش کنار