2777
2789
عنوان

تو روخدا بیاین ازم کلاهبرداری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 118222 بازدید | 1156 پست
چ جالب ی ادمه ک حتی انگار ی شریک زندگیم داره با این بیوگرافیش. بیچاره اون طرف مقابل‌ چ دوره زمونه بد ...

بیچاره اسی که میخواسته با پول طلا و پس انداز برای شوهرش ماشین بخرن که بره اسنپ کار کنه🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بجا تو دارم سکته میکنم چقدر بی خیالی اسی تو بدون هیچ مدرکی طلا هارو دادی رفت 

ازجوانی گله دارم زجهانت سیرم کوله باری زحسرت زهمه دلگیرم من سرو پای خیالم همه سال بیمارم تا سحر خواب ندارم نه کسی می‌داند نه کسی هست که چون خود به کنارم ماند من و جام و می و مطرب همه دیوانه شدیم گویی از شهر خود دور و بیگانه شدیم تو کمی حرف بزن من به غمم میبالم سربی کسی سلامت که شده احوالم تو چه دانی زجهانم که نداری طاقت تا بریزم غم اسرار نهانم بیرون من همانم که در اوج جوانی نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم 

عزیزم من دیشب تاپیک زدم که هیچ کاری از دستم برنمیومد از صبح تا ساعت ۲پیگیرکارام بودمانشاالله که پیدا ...

دقیقا تجربه مشابه داشتم با همین رسید جعلی ۳۰گرم النگو بردن ازم ولی پلیس فتا پیدا کرد و گرفت فقط باید خیلی پیگیری کنی و آشنا پیدا کنی برای من ۱۰ روز طول کشید تا به دستم برسه توی اون ده روز عین جنازه بودم اصلا باورم نمیکردم که با رسید جعلی قولم زدن

بچها لطفا اصلا بهش درخواست ندین که شک نکنه

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

دقیقا تجربه مشابه داشتم با همین رسید جعلی ۳۰گرم النگو بردن ازم ولی پلیس فتا پیدا کرد و گرفت فقط باید ...

یعنی میشه که برای منم پیدابشه

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

بچها خواهشا اصلا بهش درخواست ندین تورو خدا