2777
2789
عنوان

تو روخدا بیاین ازم کلاهبرداری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 118258 بازدید | 1156 پست
نمی‌خوام از آب گل آلود ماهی بگیرم سرزنش کنم ولی چرا اسی تاپیک قبل زده دخترم فوت شده ولی تو امضا زده ...

عزیزم داشتم نظراتتون میخوندم پیام شمارا دیدم بله من سن۱۶سالگی یه دخترآوردم سالم سالم هست خداراشکر ولی بعدش ناخواسته باردارشدم دوباره یه دختردیگه آوردم که ازشش ماهگی به بعدبدنش شل شدفهمیدیم مشکل ژنیتیکی داره و هیچ راه درمانی هم نداشت که متاسفانه بچم فوت شد چندسال بعد دوباره باردار شدم که اونم دختربود همین بچم هم دوباره مشکل مثل آبجیش داشت هنوز یکسال نشده از دستش دادم..ولی من بچه بودم ازدواج کردم ولی خانوادم خر بودن منو بدبخت کردن الان که ۲۶سالمه کلی زجرو بدبختی کشیدم حداقل شوهرمم خوب نیست که بگم حداقل از شوهرشانس اوردم...ویه چیزدیگه اسم دوتا بچهام هلما بود

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

شمارشو بهم بده برات پیداش کنم

واقعا..توی دادگاه که زد گفت شمارش ثبت نشده

۰۹۹۰۶۲۶۲۷۰۴اینه شمارش

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متوجه نميشم كه اسي چرا جاي تاپيك زدن پانشده بره كلانتري؟؟؟تا فردا ممكنه خيلي دير شه

عزیزم من دیشب تاپیک زدم که هیچ کاری از دستم برنمیومد از صبح تا ساعت ۲پیگیرکارام بودم

انشاالله که پیدابشه وگرنه میمیرم

اشتباه کردی باید میبردی طلا فروشی🥲

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

واقعا..توی دادگاه که زد گفت شمارش ثبت نشده۰۹۹۰۶۲۶۲۷۰۴اینه شمارش

ععه تو دادگاه زد؟ چون دوست شوهرم تو اطلاعات کار میکنه گفتم شاید بتونم یه کمکی بهت بکنم توام ک میگی ثبت نشده☹️😐

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

فیلم دوربین مداربسته ازطلا فروشی گرفتم بردم پلیس فتا دیگه واقعا نمیدونم پیدا بشه یانه

اگه عقل داشتی تو دیوار نمیفروختی 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

انشالله به خوبی و خوشی تاپیک میزنی که پولتو پس گرفتی👌🏾

انشاالله خدا از زبونت بشنوه