۱۲ونیم گرم طلا داشتم گذاشتم توی دیوار برای فروش امروز یه آقایی اومد خرید شد۱۴۰میلیون برام باگوشیش شبا کرد ولی گفت چندساعتی طول میکشه منه خاک برسرم گفتم اشکال نداره طلاها بافاکتورش بهش دادم رفت ..پول هنوز نیومده حساب گوشیش هم خاموش کرده رسید پولی که برام فرستاد جعلی بود..دارم سکته میکنم خدایا
عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خانوما اونایی که نوشتید چرا تو دیوار مگه طلا فروشی چشه، خوب توی طلا فروشی 100 زیر قیمت تابلو خریداری ...
بازم داخل طلافروشی قابل اعتماد تر از غیر طلافروشه
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ای وای پس باید آدم از کجا بدونه پولی که براش واریز میشه کلاهبرداری هست یا نه؟
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️