2777
2789
عنوان

تو روخدا بیاین ازم کلاهبرداری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 118487 بازدید | 1156 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریعا شکایت کن عزیزم 

اصلا پشت گوش ننداز 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

ببین اول شکایت کن بعد عکس طلاهات بزن دیوار متنش بنویس این طلاها دزدیده شده در صورت که جایی مشاهده کردیدد اطلاع دهید مژدگانی بگیرید و بنویس طلاها دزدیه دیدید کسی میخواد بهتون بفروشه اطلاع بدید مژدگانی بگیرید و ممکنه بعضیا الکی بگن پیدا کردیم اول مژدگانی بده تا تحویلت بدیم تا طلاها رو ندیدی قبول نکنیاااا

یه اگهیم بزن تو بخش اجتماعی دیوار عکس طلاهات بزار بگو این طلاها دزدی شده و دارم ازت شکایت میکنم از طریق قانون پیدات میکنم پدرتو در میارم

طرف مطمعام الان با یه خط دیگه تو دیواره 

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

ببین اول شکایت کن بعد عکس طلاهات بزن دیوار متنش بنویس این طلاها دزدیده شده در صورت که جایی مشاهده کر ...

آخه فاکتور ها رو هم بهش داده فاکتور داشته باشه تا الان آبش کرده نامرد بیشرف 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

وایی من بجاست استرس دارم چیشد لطفاً خبر بدههه

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●
وای یا ابلفض منم‌سکته کردم برو پیگیری کن کجا فروختی بهش؟شماره کارت یا حساب یا شماره رو پیگیری کن شکا ...

والله منم با خوندش سکته کردم من ۱۰ هزار تومن گم کردم ۱۰ هزار بار خودمو لعنت میکنم فکر کن ۱۴۰ میلیون😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

کلا تو دیوار طلا نزارید کلاهب ردار میاد من دختر عمومم گذاشت طلاش و اومد یارو پول کارت ب کارتم کرد ا ...

دقیقا همین کارو با خواهر شوهر من کردن کاش یه فکری واسه کلاه‌برداری‌های دیوار بکنن

طلافروش ازت طلا میخره کارت ملی و کارت بانکی بنام خودت و همه مشخصات جدوآبائ تو در میاره،

بعد دختر خوب رفتی طلاروگذاشتی کف دست یارو

اینهمه میگن کلاهبرداری زیاد شده برای کی میگن؟؟؟

حالا هم برو پیگیر باش انشالله پیداش بکنی