۱۲ونیم گرم طلا داشتم گذاشتم توی دیوار برای فروش امروز یه آقایی اومد خرید شد۱۴۰میلیون برام باگوشیش شبا کرد ولی گفت چندساعتی طول میکشه منه خاک برسرم گفتم اشکال نداره طلاها بافاکتورش بهش دادم رفت ..پول هنوز نیومده حساب گوشیش هم خاموش کرده رسید پولی که برام فرستاد جعلی بود..دارم سکته میکنم خدایا
عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍
یعنی اون گفت میاد، تو هم گفتی باشه؟؟؟؟؟باورکردنی نیست
نمیخوام از آب گل آلود ماهی بگیرم سرزنش کنم ولی چرا اسی تاپیک قبل زده دخترم فوت شده ولی تو امضا زده دخترام اسمش دو دختر در بهشت مگه ی دختر نداشته یعنی دوبار بچه آورده مردن؟چرا باور نکردم من تاپیکهاش رو آنقدر اینجا دروغ میبافن آدم نمیدونه یکی راست میگه باور کنه یا نه
توجه میکنن؟من اینجوری پیش اومده ولی وقتی میگم یه رسید بده میخنده رو به تمسخر.من سر صحبتام تو مغازه ...
بذار بخنده بدرک اون لحظه بخنده خندش فرداش یادت میره ولی داغی الان رو دل اسی مونده تا آخر عمر یادش نمیره بذار همیشه مردم مسخره کنن ولی کار درست انجام بده منم یجور نگاه میکنن انگار گدا هستم ولی برام مهم نیست قبلا بود الان هر چقدر مسخره کنن خوشحالم میتونم از حق حقوقم دفاع کنم
منم باور نمیکنم آخه تو دیوار باید بری زرگری و اینکه فاکتور جدید میدن بنویسند تو زرگری فقط هزینه فاکت ...
میکنن من یکبار همینجوری خرید کردم😐🥴
« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️ 💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
فاز اینایی که تو دیوار طلا خریدو فروش میکنن اصلاااا متوجه. نمیشم. مگه طلا فروشا چشونه
طلا فروش ۲ درصد زیر قیمت تابلو میخره میشه هر گرم بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ کمتر از قیمت تابلو
اما دیوار ۲۰۰ بالای تابلو میخرن
« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️ 💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
چند وقت پیش میخواستیم یه وسیله ای رو بفروشیم که قیمتش خیلی کمتر از این حرفا بود اما با این حال اومدم اینجا تاپیک های مرتبط و خوندم و دقیقا یه تاپیک که با این روش طلا هارو دزدیده بودن خوندم ..... واقعا موندم چجوری بدون هیچ مطالعه و تحقیقی انقدر راحت به بقیه اعتماد میکنید
اسی امیدوارم طلاهات برگرده مال اون بنده خدا که تاپیکشو خوندم بعد چند ماه پیدا شد خداروشکر
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰