2777
2789
عنوان

تو روخدا بیاین ازم کلاهبرداری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 118487 بازدید | 1156 پست
یعنی اون گفت میاد، تو هم گفتی باشه؟؟؟؟؟باورکردنی نیست

نمی‌خوام از آب گل آلود ماهی بگیرم سرزنش کنم ولی چرا اسی تاپیک قبل زده دخترم فوت شده ولی تو امضا زده دخترام  اسمش دو دختر در بهشت مگه ی دختر نداشته یعنی دوبار بچه آورده مردن؟چرا باور نکردم من تاپیکهاش رو آنقدر اینجا دروغ میبافن آدم نمیدونه یکی راست میگه باور کنه یا نه

هیچوقت رودر باسی نکن همیشه اول صبر کن پول بیاد میگفتی صبر میکنم بیاد تو حسابم بعد طلا میدم اشتباه ...

توجه میکنن؟

من اینجوری پیش اومده ولی وقتی میگم یه رسید بده می‌خنده رو به تمسخر.من سر صحبتام تو مغازه طلافروشی هست نه دیوار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توجه میکنن؟من اینجوری پیش اومده ولی وقتی میگم یه رسید بده می‌خنده رو به تمسخر.من سر صحبتام تو مغازه ...

بذار بخنده بدرک اون لحظه بخنده خندش فرداش یادت می‌ره ولی داغی الان رو دل اسی مونده تا آخر عمر یادش نمیره بذار همیشه مردم مسخره کنن ولی کار درست انجام بده منم یجور نگاه میکنن انگار گدا هستم ولی برام مهم نیست قبلا بود الان هر چقدر مسخره کنن خوشحالم میتونم از  حق حقوقم دفاع کنم 

شاید یکی تو شکمش بوده و از دستش داده

اره رفتم چند تا از تاپبکهاش خوندم  دوبار بچه دارر شده  فوت شده ی دختر هشت ساله داره طفلک دلم براش سوخت  شوهرش مثل اینکه خوب نیست اذیتش می‌کنه الان آسیب مالی خدا بهش صبر بده خدا دلش شاد کنه خیلی ناراحت شدم قضاوت کردم آنقدر اینجا دروغ میگن آدم بخدا میتریه همدلی کنه احساساتی شه بعد بفهمه دروغ داغون شه

همینکارو با ما کردن بجای طلا ما گوشی فروخیتم گفت تا صبح طول میکشه پول به حسابتون بشینه نگو طرف کارش این بوده 

اگه مرد همراهت داری چند نفر تو دیوار آگهی بزار ۱۰۰ گرم طلا واسه فروش اینا کارشون اینه قرار که گذاشتین اگه دیدی خودشع بریزین سرش زنگ بزنین ۱۱۰

اره رفتم چند تا از تاپبکهاش خوندم دوبار بچه دارر شده فوت شده ی دختر هشت ساله داره طفلک دلم براش سو ...

حق دارید از بس که اینجا ملت رو میزارن سرکار.

من بارها متوجه شدم طرف واقعا داره دروغ میگه ولی هیچی نمیگم، حرفشو میزارم بر اساس اینکه میخواد شناسایی نشه

یا ی چیزی هست که نگفته و من سوء برداشت کردم

یا اینکه کلا می‌گذرم از اون تاپیک خارج میشم...

سلام منم اینطور شدم رفت و رفت طلاعام تاپیک اولم بخون

نمیدوم چراطلافروشی،نمیبرید؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ای وای اون وقت من بعد ۳ ماه ۱۵۰۰ ک ازم کلاهبرداری شد یادم نرفته دارم دق میکنم چ برسه شما

خدا کمک کنه بتونی پس بگیری 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

منم باور نمیکنم آخه تو دیوار باید بری زرگری و اینکه فاکتور جدید میدن بنویسند تو زرگری فقط هزینه فاکت ...

میکنن من یکبار همینجوری خرید کردم😐🥴

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
کلا تو دیوار طلا نزارید کلاهب ردار میاد من دختر عمومم گذاشت طلاش و اومد یارو پول کارت ب کارتم کرد ا ...

چرانمیرن طلافروشی بفروشن،،آخه انقد ریسک پذیرن عجیبه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

فاز اینایی که تو دیوار طلا خریدو فروش میکنن اصلاااا متوجه. نمیشم. مگه طلا فروشا چشونه

طلا فروش ۲ درصد زیر قیمت تابلو میخره میشه هر گرم بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ کمتر از قیمت تابلو

اما دیوار ۲۰۰ بالای تابلو میخرن 

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

چند وقت پیش میخواستیم یه وسیله ای رو بفروشیم که قیمتش خیلی کمتر از این حرفا بود اما با این حال اومدم اینجا تاپیک های مرتبط و خوندم و دقیقا یه تاپیک که با این روش طلا هارو دزدیده بودن خوندم ..... واقعا موندم چجوری بدون هیچ مطالعه و تحقیقی انقدر راحت به بقیه اعتماد میکنید 

اسی امیدوارم طلاهات برگرده مال اون بنده خدا که تاپیکشو خوندم بعد چند ماه پیدا شد خداروشکر

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰