2777
2789
عنوان

کسی هست بچه دو سالش بد غذا باشه و از حموم بترسه

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 42 پست
حرف زدنشم به خانواده ی شوهرم رفته اونها همشون همین هستن ارثی ممکنه باشه؟ و اینکه دخترمم دیر حرف زد ا ...

آره عزیزم بعضی از بچه ها دیر حرف میزنن

ولی برا اینکه خیالت راحت بشه حتما ببرش پیش متخصصی دکتری چیزی

عزیزجان از منی که بچم از تلویزیون خیییلی آسیب دید بشنو،چون گفتی بچت حرف نمیزنه اینو پرسیدم،بچت مشکلی ...

خدا خیرت بده که تجربیاتتو در اختیار میزاری پسرت الان چند سالشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده که تجربیاتتو در اختیار میزاری پسرت الان چند سالشه؟

اینجا به هرکی میرسم میگم مثل من نزار بچت بیش از حد گوشی و تلویزیون ببینه 

من می‌خندیدم میگفتم وا،مگه تلویزیون چشه،واقعا نمی‌دونستم چقدر آسیب می‌زنه 

پسرم الان سه سال و ۹ ماهشه،این اواخر پیشرفتش خوب بود،اونموقع مثلا دوسال و نیمش بود اسم هیچی رو بلد نبود،میگفتم فلان چیزو بیار اصلا بلد نبود،در واقع بچه من به مدت تقریبا دو سال با تلویزیون تنها بود و نتونسته بود چیزی یاد بگیره 

الان خداروشکر خیلی خوب شده،خیلی باهوش و خلاق هست،فقط مشکل حرف نزدنشه که البته تک کلمه خیلی میگه ولی نمیتونه جمله سازی کنه یا دو کلمه ای بگه،مثلا میگه بده ولی نمیگه مامان بده

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اینجا به هرکی میرسم میگم مثل من نزار بچت بیش از حد گوشی و تلویزیون ببینه من می‌خندیدم میگفتم وا،مگه ...

ان شالله بخاطر نیت خیری که داری و داری به همه تجربیاتتو انتقال میدی به زودی زود همه چی رو روال بیوفته و دلت اروم بشه 

دکتر بردین تشخیص اوتیسم نداد درسته ؟ فقط عدم تمرکز بخاطر دیدن تلویزیون بود؟

ان شالله بخاطر نیت خیری که داری و داری به همه تجربیاتتو انتقال میدی به زودی زود همه چی رو روال بیوفت ...

ممنونم عزیزم برای دعای خیرت❤️

چن تا دکتر بردم،حتی تهران هم رفتم،نمیدونم چرا اینطوری بودن،اصلا درست بچه رو ارزیابی نمیکردن،یعنی تهران که رفتم پنج ساعت تو مطب معطل شدیم بچه خسته شده بود دو بار در اتاق دکتر رو کوبید به هم دکتر گفت بیش فعال شدیده ولی واقعا نبود،اتیسم رو نه،همون اول رد کردن،پسر من اوایل چرا ولی الان دیگه اختلال توجه و تمرکز نداره،مرکزی که میبرمش گفت الان دیگه همه چیش اوکی شده و فقط رو گفتارش باید کار بشه 

بله به خاطر تماشای بیش از حد تلویزیون بود،ببین اصلا معتاد شده بود انگار،کلی گریه کرد تا تونستم ازش بگیرمش،همین الآنم عاشق گوشی و تلویزیونه ولی شبکه پویا اصلا ندارم،گوشی هم دیگه خیلی اصرار کنه نیم ساعت در روز بدم بهش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ممنونم عزیزم برای دعای خیرت❤️چن تا دکتر بردم،حتی تهران هم رفتم،نمیدونم چرا اینطوری بودن،اصلا درست بچ ...

ببین عزیزم شاید اشنایی ما یه خیری توش بوده که هست مطمئن باش.استخوان پای من سیاه شده بود ۸ دکتر گفتن بایدعمل پیوند از متوفی بگیری اخرم گفتن تضمینی نیست راه بری اگر عمل میشدم نزدیک یک میلیاد هزینش بود من به طب اسلامی عقیده داشتم اما نه خیلی سر این موضوع دکتر گفت باید بعد از عمل ۶ ماه با واکر راه بری تنها چیزی که باعث شد عمل نکنم و دنبال راه دیگه باشم همین بود اخرم رفتم پیش بکی از شاگردان تبریزیان داروی گیاهی داد ۱ ماه استفاده کردم دیدم دردم خیلی بهتر شده رفتم ام ار ای جوابشو بردم پیش متخصص و جراح بنام استان نشون دادم قبل و بعدش رو اینم بگم یک دونه دارو شیمیایی نخورده بودم فقط همون داروهای گیاهی تبریزیان رو مصرف کرده بودم /دکتر سی دی رو ازم گرفت رفت دید بعد اومد بهم زل زد گفت پای سیاه شده ی شما خوبخود درمان شده یچیزی شبیه معجزه چیزی بهش نگفتم اما تا خود شهرمون گریه میکردم از ذوق /حالا همون دکتر برای مشکل در صحبت کردم بچه ها میگه تا میتونید بهشون اب انار شیرین یا رب انار بدین مشکل حل میشه .من الان چون پسرم رب نمیخورددهسته های انارم درمیاره رب انار رو لواشک کردک گفتم بدم بخوره خدا کنه بخوره دعا کن … شما هم اوروخدا این حرفو جدی بگیر خیری درش هست الان فصلشه منم دعا کن 

ببین عزیزم شاید اشنایی ما یه خیری توش بوده که هست مطمئن باش.استخوان پای من سیاه شده بود ۸ دکتر گفتن ...

اتفاقا انار دوست داره بخوره ولی چیزای ترش نه دوست نداره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم حمام رفتن رو طبیعیه ک دوس نداره بیشتر بچه ها دوس ندارن براش یه کلاه حمام بگیر بگو بریم اب بازی ببرش حمام اب بازی کنی و توام یواش یواش بشورش هرجا میخواست گریه کنه سرشو گرم کن و ادامه نده بزار احساس امنیت کنه و از حمام نترسه..حرف زدنشم ک بچه ها باهم کاملا متفاوتن حرف زدن و راه رفتن و ایناشون

شبی که از شوق فردا خوابت نبره از خود فردا قشنگتره🌱🙂

منم از پیازغذابدم میادخوبه تونزدیک۵۰سالگی فهمیدم اوتیسم دارم.دخترخوب پسرخالم تا۵سالگی درست حرف نمیزد ...

دورت بگردم که راحت باهام حرف میزنی …والا مردم از فکرای مسخره  انقدر استرس گرفتم پاهام تیکه یخه میترسم دست بزنم به پنجه های پام 

اتفاقا انار دوست داره بخوره ولی چیزای ترش نه دوست نداره

ترش بهش نده 

بهش بده هر روز بخوره اگر جواب نگرفتی …. من به تبریزیان بشدت اعتقاد پیدا کردم چون چندین درمان دیگه هم با نسخش داشتیم من و خانوادم والا خدا میدونه انگار اب رو اتیش بود بدون هیچ هزینه ای 

عزیزم حمام رفتن رو طبیعیه ک دوس نداره بیشتر بچه ها دوس ندارن براش یه کلاه حمام بگیر بگو بریم اب بازی ...

نمیزاره چیزی سرش کنم از کلاه بدش میاد میکنه میترسم زمستون دردسر بشه 

دورت بگردم که راحت باهام حرف میزنی …والا مردم از فکرای مسخره انقدر استرس گرفتم پاهام تیکه یخه میترس ...

خدانکنه عزیزم

ان شالله کنارخانوادت سلامت وشادباشی

تلاش وتحقیق کن ولی استرس نداشته باش،همیشه فکرت مثبت باشه وامیدت به خدا تا عاقبت کارت هم خوب باشه.انژی منفی هم نفرست سمت بچت.

باغم وغصه خوردن که نتیجه ی کارا خوب نمیشه  پس شادباش