2777
2789

خدا لعنت کنه اینستارو هی اوتیسم اوتیسم میگن 

حس از بدنم رفته

پسر من مشکل ارتباط چشمی نداره

رفتار تکراری نداره 

فقط هنوز حرف نمیزنه ۲/۵ سالشه 

غذا میخوره

اما گاهی پیاز تو غذا رو درمیاره یا تیکه های مرغ رو درمیاره یا سیاه دونه روی کیک رو با عرض معذرت تف میکنه 

از حموم رفتن خیلی استقبال نمیکنه

بقیه چیزاش خوبه 

هر چی بهش دستور میدم میفهمه انجام میده

اسم خودشو میشناسه 

گاهی یکم لجبازه همین 

اما خودتون میدونید مادرا همیشه استرسی هستن 

میشه باهام همفکری کنید 

دلشوره گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزجان تلویزیون و گوشی زیاد نمیبینه؟؟

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بنظرم بچه ت فقط عصبی شده مشکلی نداره

از بحث کردن پیش بچه و دعواهای خونه اینجوری میشن

برا حموم رفتن به اسم حموم نبرش ، بگو بریم اب بازی کنیم

برای غذا هم درست میشه، هر بچه ای برا غذا یه ادایی داره 

برای حرف نزدنش یه سفر برید یا بیرون پارک و طبیعت زیاد برید زبون باز میکنه و حرف میزنه، بچه های الان انگار اختیاری حرف نمیزنن، یجورایی انگار اعتراضشون اینجوریه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

اینستا حذف کن زندگیت گلستان میشه . 

من از بچگی پیاز تو غذا جدا کردم کنجد رو نان دوست ندارم سیاه دونه بدم میاد و .....

حمام رفتن هم کاملا طبیعی هست که دوست نداره . سعی کن رفتین حمام اسباب بازی ببری بازی کنه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

کدوم احمقی رفتار ساده رو به اوتیسم ربط داده آخه؟

بچه منم بد غذا بود  حرف هم نمیزد  ار حمام فقط نمی‌ترسید  همین سن بچه شما

ربطی نداره عزیز من

من حتی بچه دورم بود که ارتباط چشمی نداشت ۴سالگی حرف آمد  ولی آخر قبل مدرسه فهمیدن فقط،مقداری عدم تمرکز داشته که با کاردرمانی کامل حل شد الانم عادیه  حتی دارو لازم نیست بخوره

اوتیسم کدومه آخه

وای من بچه ام یه مدتها حرف شو دوسه بار تکرار می‌کنه. منم ترسوندی

عزیزم بچه ها طول میکشه تا مغزشون بتونه کامل حرف زدن رو کنترل کنه، یچیزی عادیه مشکلی نداره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
عزیزم بچه ها طول میکشه تا مغزشون بتونه کامل حرف زدن رو کنترل کنه، یچیزی عادیه مشکلی نداره

خدا خیرت بده.  استرس وجودمو گرفته بود 

گر ایزد ز حکمت ببند دری ، ز رحمت گشاید در دیگری 🌹🌹کچه کوردم ✌

وای من بچه ام یه مدتها حرف شو دوسه بار تکرار می‌کنه. منم ترسوندی

والا حتی علائم اوتیسم هم که میگن من میبینم بین بچه ها خیلی شایع هست و عادیه بخدا به نظرم دارن فقط به مادرا استرس میدن وگرنه این چیزا از قدیم بوده تا الان همه هم خوب و خوشن 

خب دختر من نزدیکای ۳سالگی حرف زد.از حمومم میترسید یکبار باهاش اسباب بازیزبردم صبوری کردم،گریه میکرد میخاست بیاد بیرون عروسکشو حموم کردم.مشغولش کردم دیگه نترسید.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.