2777
2789
عنوان

به پای این پسر بمونم😭❓❓دخترا تروخدا کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 27 پست

بعدش که دوستم رفت گفت من از اولش دوستت داشتم و ازت خوشم میومده اون حرفاروهم فقط به دوستت زدم و میخواستم خودت بیای به تو بگم و اون برام مهم نبود میخواستم خودت نظرمو بشنوی 

خلاصه الان قبول کردم و باهاشم حس میکنم دوستم داره پسر خوبیه واقعا

نظر شما چیه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یجورایی حس کردم این مدت به خودم خیانت کردم که با پسری موندم که نمیخوادمو کلا حرفامو بهش زدم گفتم ...

خوکتور گول نزن دختر ،پسر ا وقتی کسیو بخوان هیچی جلودارشان نیست

خدایا برای من هم مادر باش هم پدر 

برای خودتون ارزش قائل باشید. چرا تو رابطه ای میرید که حتی نمی‌دونید دقیقا نسبتتون باهم چیه؟ نهایت بع ...

😭آخه اولاش واقعا دوست معمولی بودیم بعدش صمیمی تر شدیم تو اون بازه هم همش باهم حرف نمیزنیم 

تو حرفاش گفت من از اولش هدفم رابطه نبوده نمیدونم تو روم چه حسابی کردی و زندگی به همین اسونیام نیستو ...

فعلا که گذاشته😅حست اشتباه بوده ...بیخیالش شو آدمی که اینطوری میگه هیچی ازش درنمیاد اذیت میشی فقط

😭آخه اولاش واقعا دوست معمولی بودیم بعدش صمیمی تر شدیم تو اون بازه هم همش باهم حرف نمیزنیم

سرکاری 

بلاکش کن بره پی کارش. میخواستت اینقدر معطل نمی‌کرد بیخودی فقط لاس خشکه بزنه بره

فووارد کردم براش

بنظرم خودت باید حرف دلتو بهش میزدی مگه بچه ای دوستت بجات حرف بزنه دلیل اونم منطقی نبود ولی خب کار تو غیرمنطقی تر

در کل یمدت باهم بمونید اگه صلاح میدونی ببین چند چندین

😭خیلی چیزای دیگم میگفت و میگهبابا بخدا پسر خوبیه خودم اولاش نخواستم باهاش باشم 😭چرا خودمو در اختیا ...

اروم باش عزیزم

همه پسرا بد نیستن صرفا شاید آدم ما نباشن بنظرم وقتی انقد مستقیم بهت گفته ما فقط دوست بودیم اصرار برای ادامه نکن❤️

بعدشم خودتو در اختیار نزاشتی اون لحظه اون احساسو دوست داشتی تجربه کنی در کنار اون فرد اسمش سو استفاده یا دراختیار گذاشتن نیست خودتو سرزنش نکن همه اشتباه میکنن زندگی یعنی آزمون و خطا❤️