2777
2789
عنوان

چرا یکی با وجود اینکه انلاینه جوابتو نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 47 پست
چرا دوستانه ازش نمیپرسی؟؟شاید مشکلی داره شاید مشکلی پیش اومده برای خودش برای یکی از خانواده ش

پرسیدم گفت نه من هستم‌تو نیستی بهش گفتم‌من همش زود میبینم پیامتو جواب میدم سرمو چرخوند ایموجی خنده داد چیزی نگفت

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه نمیخواد باهم باشید بهش بگو رک و راست بگه

چی بگم واقعا رفتاراش اذیتم میکنه

نمیفهممش

خیلی خودشو واسم دست بالا میگیره هرجا که میریم یه جوری میفهمونه که من‌ مرکز توجهم تو نیستی...

یه بار وارد یه جمعی شدیم گفتم چقدر اینجا شلوغه استرس دارم برگشت گفت حالا تو خیلی توی چشم نیستی،من خیلی توی چشمم..مسائل این‌چنینی خیییلی پیش اومده ولی سر این ماجرا واقعا دلم شکست

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
اگه گفتی خب حق داری

من هی سعی‌میکنم دلیل کارامو بهش بگم گه ناراحت نشه و سو تفاهم پیش نیاد ولی اون واقعا ناراحتم‌میکنه هی مجبورم توی خودم بریزم به خاطر خانواده هامون که باهم دوستن چیزی نگم هرباریه جوری باهام برخورد میکنه یبار میگخ دوست منی یبار انقدررر خودش رو دست بالا میگیره و من و کوچیک میکنه که واقعا حالم بد میشه

چی بگم واقعا رفتاراش اذیتم میکنهنمیفهممشخیلی خودشو واسم دست بالا میگیره هرجا که میریم یه جوری میفهمو ...

ادمی که همیشه خودشو بالاتر میبینه و غرور و تکبر بیجا داره بلاخره یروزی سقوط میکنه ...واقعا واقعا اگه اینجوریه چرا دوستیتو ادامه میدی ولی بازم باهاش صحبت کن 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
من هی سعی‌میکنم دلیل کارامو بهش بگم گه ناراحت نشه و سو تفاهم پیش نیاد ولی اون واقعا ناراحتم‌میکنه هی ...

ربطی به خانواده هاتون نداره مثل همیشه سلام واحوالپرسیتو داشته باش ولی گرم نباش باهاش 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
من هی سعی‌میکنم دلیل کارامو بهش بگم گه ناراحت نشه و سو تفاهم پیش نیاد ولی اون واقعا ناراحتم‌میکنه هی ...

و اشتباه بعدیت اینه که دلیل کارهاتو میگی بهش ...ببین گاهی اوقات یا بیشتر اوقات یسری مسائل هستش که خصوصیه دلیلی نداره دلیلشو بگی اشتباه از خودته ...خودت این خانم رو بردی بالا حالا دیگه برات شاخ شده

اللهم عجل الولیک الفرج💚
ادمی که همیشه خودشو بالاتر میبینه و غرور و تکبر بیجا داره بلاخره یروزی سقوط میکنه ...واقعا واقعا اگه ...

نمیدونم بیشتر از ۱۲ ساله میشناسمش از همون موقع دوست بودیم اون واسط هم وارد یه رابطه شد و تا یکسال بااینکه دوست صمیمیش بودم‌ بهم چیزی نگفت اون موقع هم یهو همینجوری پیاماشو کم کرده بود و دیر به دیر جوابمو میداد ازشم میپرسیدم چی شده میگفت هیچی یا میگفت میرم‌بخوابم میدیدم یک ساعت بعد چت با من آنلاین شده و تا ۳ شب هم انلاین بوده که اون موقع خیلی برام عجیب بود باز گفتم اشکالی نداره،یبارم با دوستپسرش به مشکل خورد چتشونو واسم فرستاده بود که بهش بگم چجوری جوابشو بده دیدم روی شماره دوستپسرش کلی خط کشیده که شمارشو برندارم....خیلی بهم‌برخورد یعنی انقدر بهم‌اعتماد نداشته.

باز من بااین حال دلم میسوخت براش چون وضعیت مالی و زندگی‌ضعیفی دارن سعی میکردم بهش توجه کنم‌که احساس بدی نداشته باشه باز هرجا که میشه یهو میگه چرا اینجوری هستی چرا اینجوری میخندی پسرا رو فراری میدی چرا قیافت اینجوره واسه همینه سینگلی درحالی که من خودم‌خوشم‌نمیاد با پسرایی‌که قصد و نیتشون معلوم‌نیست صحبت کنم ولی خب اون براش صحبت با پسرا خیلی عادیه بارها شده بهش بگم که یکم‌حداقل رسمی تر جوابشونو بده که بهم‌میگه مثل تو باشم‌پسرا رو بپرونم؟

و اشتباه بعدیت اینه که دلیل کارهاتو میگی بهش ...ببین گاهی اوقات یا بیشتر اوقات یسری مسائل هستش که خص ...

درسته باهات موافقم که اشتباه کردم.. ولی فقط دلم‌نمیخواست احساسی که الان من دارم رو داشته باشه.هرکاری میخواستم بکنم‌بهش میگفتم که باهم انجامش بدیم ولی اون اینجوریه که خیلی چیزارو مخفی نگه میداره درسته ادم یه سری مسائل رو به بقیه نمیگه منم همینطورم یه سری چیزا بین خودم و خودم راز میمونه اما واقعا بین دوتا دوست ادم انتظار داره حداقل یکمی خود افشایی وجود داشته باشه نه؟

چصی های جدیده ملت تازه یاد گرفتن چصی چصی چصی

کاش جدیدا بود،قبلا هم‌از این تاکتیک ها زده😄

نمیدونم بیشتر از ۱۲ ساله میشناسمش از همون موقع دوست بودیم اون واسط هم وارد یه رابطه شد و تا یکسال با ...

ببین قشنگم.شما از روی خانومیت از روی مهربونیت از روی انسانیتت رفتارت درست بوده با ایشون ولی دوستتون هوا برش داشته و فک کرده چخبره؟؟ بهتون گفتم قشنگم سلام علیک تون سرجاش ولی دیگه اینجوری گرم نباشید باهاش...انگار خیلی افتخاره یا مدال طلا میدن که با پسرا دوست شدن ..معلومه که خیلی پخته و عاقلی و انسانی ...ولی در حد سلام واحوالپرسی باهاشون باشید نه بیشتر نه کمتر...دیگه انتخاب باخودتونه که اجازه بدید تخریبتون کنن یا در حد سلام واحوالپرسی باشه رابطتون...

اللهم عجل الولیک الفرج💚
درسته باهات موافقم که اشتباه کردم.. ولی فقط دلم‌نمیخواست احساسی که الان من دارم رو داشته باشه.هرکاری ...

شما درست میگی عزیزم ولی نه هر دوستی درسته؟؟من همیشه به خانواده ی خودم گفتم ومیگم .میگم با آدما حتی با اعضای خانواده ی خودمون به اندازه‌ ی ظرفیتشون به اندازه ی جنبه شون رفاقت کنید صحبت کنید شوخی کنید رازتونو بگید..بنظرم شما بیش از حد ظرفیت وجودیِ دوستتون باهاش گرم بودید و این باعث شده فک کنه کیه فک کنه چخبره ...بنظرم تجدید نظر کن ...واقعا واقعا یسری آدما ظرفیت احترام و محبت بجا رو هم ندارن حواست به معاشرت هات و دوستی هات باشه ...

اندازه نگه دار که اندازه نکوست ...هم لایق دشمن است و هم لایق دوست...پس دوست عزیز توی هر چیزیی توی زندگیت حد تعادل رو رعایت کن

اللهم عجل الولیک الفرج💚
ببین قشنگم.شما از روی خانومیت از روی مهربونیت از روی انسانیتت رفتارت درست بوده با ایشون ولی دوستتون ...

ممنونم از درکتون،ولی خب چیکار کنم هی سعی میکنم باهاش کنار بیام هی سعی میکنم درکش کنم باخودم‌میگم‌اخلاق همه یه جور نیست من نمیتونم مجبورش کنم که مثل من رفتار کنه شاید اون براش تاییدی که از جنس مخالفش میگیره براش مهم باشه ولی خب وقتی میبینم انقدری که به جنس مخالفش اهمیت میده و مدام منی که توی همه شرایط بد و سخت زندگیش کنارش بودم رو نادیده میگیره و به خاطر صحبت با همون پسرا من رو میپیچونه یا تیکه میندازه واقعا ناراحت و عصبی میشم هی دلم میخواد یه کاری کنم متوجه بشه که من متوجه رفتاراش هستم ولی باز دلم‌نمیاد میگم طفلکی تنهاست بجز‌من دوستی رو نداره راستش واقعا بعضی وقت ها حالم از خودم خیلی بد میشه با هیچ کس اندازه ی اون دوست نبودم واقعا سختمه بخوام یکی مثل اونو که باهاش راحت باشم رو پیدا کنم شاید میترسم