2777
2789
عنوان

چرا یکی با وجود اینکه انلاینه جوابتو نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 47 پست
واسه من خودش پیام میده حالمو میپرسه و کلی شوخی بعد آخر مکالمه یه جمله و استیکر بدم تا دو هفته سین نم ...

واقعا خیلی زشته من خودم یه مدت نمیتونستم خیلی آنلاین شم‌بهش گفتم که ببین بابت فلان چیز یه مدت ممکنه نتونم سرتایم جواب پیاماتو بدم ولی بااین حال باز هر روز آخر وقت چک میکردم جوابشو میدادم البته من وااقعا آنلاین نمیشدم نه اینکه اون آنلاینه ولی سین نمیزنه

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

چه انتظارات بیخودی دارین..وا بدین دیگه!

من خودم به شخصه ادمیم که وقتی کسی پیم میده چون دوس دارم قشنگو مفصل جواب بدم تا زمانی که شرایطم اوک نبود پیم رو سین نمیکنم

گاهی اوقات حوصله ندارم..بپذیر که یه ادم یسری حریم شخصی داره..نمیتونه واسه گوشی دست گرفتنش به شما جواب پس بده که!!

شاید الان دلش میخواد ان باشه چنل بگرده یا بره اینستا

اصن این تایپکارو میبینم دود از گوشام میزنه بیرون

کاربر‌قدیمی‌هستم💅_بعد‌از‌سومین‌تعلیقی‌مجدد‌و‌پرقدرت‌تر‌اومدم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جوابتو داد تو هم بذار چند روز بعد جواب بده

توی این مدت که دیر سین میزنه هر دفه گیره هی زنگ میزنه پیام میده که انلاین شو بعد تا جواب مشکلشو میگم وسط چت میزاره میره

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
خب من که کنار گوشی ننشتم ببینم دقیقا چه لحظه ای آنلاینه واتساپ یه نقطه فرستادم چند ساعت بعد دیدم تیک ...

ببین من و یکی دو تا از دوستانم همینجوری هستیم چون دوس نداریم عجله ای جواب بدیم چون واقعا صمیمی هستیم و برای ارزش و احترام قائل هستیم زمانی که کار نداریم و با آرامش جواب همو میدیم نه اینکه بخوایم عجله‌ای و اینکه طرفو از سرِ خودمون باز کنیم جواب داده باشیم اصلا

اللهم عجل الولیک الفرج💚
واقعا خیلی زشته من خودم یه مدت نمیتونستم خیلی آنلاین شم‌بهش گفتم که ببین بابت فلان چیز یه مدت ممکنه ...

دقیقا خیلی بده این کارشون .بعد ما طاقت نداریم میگیم نکنه فلانی به دل بگیره دیر سین میزنم 

مثلا میخوان چیو ثابت کنن با این حرکت

چه انتظارات بیخودی دارین..وا بدین دیگه!من خودم به شخصه ادمیم که وقتی کسی پیم میده چون دوس دارم قشنگو ...

من که نگفتم‌نگرده،گفتم‌حداقل وقتی آنلاینه و داره ول توی اینستا میگرده جواب دوستشو بده که ازش یه نظر خواهی مهم خواستم

اگه بخام برم روبیکا باید فی ل تر رو خاموش کنم برا همین ماه به ما هم چکش نمیکنم

دوستم اصلا فیلر روشن‌نمیکنه میگه اینستام همونجوری در حد پیاما بالا میاد

من که نگفتم‌نگرده،گفتم‌حداقل وقتی آنلاینه و داره ول توی اینستا میگرده جواب دوستشو بده که ازش یه نظر ...

ول میچرخه اصلا درست نیست اونم در مورد دوستت...شاید حوصله نداره این چه درخواست نابجایی هستش که دارید

اللهم عجل الولیک الفرج💚
ببین من و یکی دو تا از دوستانم همینجوری هستیم چون دوس نداریم عجله ای جواب بدیم چون واقعا صمیمی هستیم ...

این درسته خودمم همینم ولی خب دیگه آدم بالاخره یک روی یک ساعتم نه نیم ساعت بالاخره وقت میکنه جواب دوستشو بده نه؟دیگه کسی که بگه نه من کل روز وقت نکردم حتی یک ساعت گوشی دستم بگیرم مضحکه.میتونست نهایتا ده دقیقه آخر روزشو تایم بزاره.چجوری میتونه استوری بزاره پست بزاره تک‌تک کامنتارو جواب بده ولی واسه پیام من وقت نداره؟

ول میچرخه اصلا درست نیست اونم در مورد دوستت...شاید حوصله نداره این چه درخواست نابجایی هستش که دارید

من‌نگفتم همون‌لحظه جوابمو بده گفتم حداقل همون روز چک‌کنه وقتی جای دیگه میبینم انلاینه چرا سر میچرخونه

این درسته خودمم همینم ولی خب دیگه آدم بالاخره یک روی یک ساعتم نه نیم ساعت بالاخره وقت میکنه جواب دوس ...

نه عزیزم گاهی آدم بی‌حوصله هستش حتی حوصله ی خودشم نداره گاهی اوقات خودمم دوسه روز شده نتونستم جواب بدم با این که آنلاین میشدم ولی واقعا نشده جواب بدم 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
من‌نگفتم همون‌لحظه جوابمو بده گفتم حداقل همون روز چک‌کنه وقتی جای دیگه میبینم انلاینه چرا سر میچرخون ...

چرا دوستانه ازش نمیپرسی؟؟شاید مشکلی داره شاید مشکلی پیش اومده برای خودش برای یکی از خانواده ش

اللهم عجل الولیک الفرج💚
نه عزیزم گاهی آدم بی‌حوصله هستش حتی حوصله ی خودشم نداره گاهی اوقات خودمم دوسه روز شده نتونستم جواب ب ...

نمیدونم والا چی‌بگم،تاحالا اینجوری نکرده بود آخه بگم اوکی اخلاقشه حداقلش میتونست مثل من بهم بگه من بهش گفته بودم که مثلا ممکنه چند روز نرسم چک‌کنم اگه کار مهمی داری پیامم بده نه که اینجوری احساس ادم اضافی بودنو بهش القا کنم