2777
2789
عنوان

فرق عشق با دلبستگی افراطی

40 بازدید | 4 پست

🔹 عشق یعنی:

با کسی بودن رو دوست داری، ولی در عین حال خودت، علایقت و استقلالت رو هم حفظ می‌کنی. بودنش بهت آرامش می‌ده، اما نبودنش باعث نابودی‌ت نمی‌شه.

🔸 دلبستگی افراطی یعنی:

فکر می‌کنی بدون اون طرف نمی‌تونی زندگی کنی. تمام وقت و انرژی‌ت صرف رابطه می‌شه و کم‌کم خودت، علایق و هویتت رو فراموش می‌کنی.

✅ عشق سالم آزادی و رشد میاره،

❌ اما دلبستگی افراطی خفگی آسیب و وابستگی شدید متاسفانه هم شدید داره مد میشه آسیب ها زیاد دارن میشن 

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

عشق یعنی اسارت

درود برشما ، عشق واقعی سالم دوطرفه !!عشق پاک چون  حقایقی درباه عشق واقعی یعنی اینکه ما بتوانیم در آن رابطه واقعاً خودمان باشیم  چیزی ک ما میخواهیم این است ک خود واقعی ما دیده شنیده  و تحسین شود نه نسخه ای از ما ک دیگران انتظار دارنو اینم بگم  عشق واقعی سالم پاک به شما احساس آرامش  قابل پیش‌بینی بودن و امنیت میدهد نه اینکه باعث شود مدام حدس بزنید یا برای انتخاب شدن تلاش کنین در روابط سالم ما از لحاظ عاطفی بدون گارد هستیم چون ارتباطات واضح و شفاف داریم و مراقب این هستیم که زخم‌های دوران کودکی یکدیگر را تحریک نکنیم و برای بهبود این زخم‌ها نیز یکدیگر را همراهی کنیم و اینم بگم ک  اگر چیزی از طرف مقابل خود میخواهید باید یاد بگیرین باعث رشد و آرامش هاتون بشه

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درود برشما ، عشق واقعی سالم دوطرفه !!عشق پاک چون حقایقی درباه عشق واقعی یعنی اینکه ما بتوانیم در آن ...

بله درسته

عشق یا یک ارتباط عاطفی سالم باعث رشد و پیشرفت هست و بازدارنده نیست

اما اسارتی که من ازش گفتم اینه که همه چیز عاشق در گرو معشوقه

اینه که بده

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.