2777
2789

میدونم خیلی کار چرت و مزخرفیه ...اما با بعضی از فامیلا باید اینجوری برخورد کرد ...اگه کسی متنی سراغ داره میشه بهم بگه ❤️

داستان اینه که مامانم یه حرفی ناخواسته زده .واقعا حواسش نبود از دهنش پرید اما زنداییم ول کن نیس دیگه .حتی من معذرت خواهی ام کردم گفتم ببخشید من مامانم مریضه حواسش نبود ...اما حالا هم داییمو با مامانم بد کرده هم همه جا پا میشه و میشینه در مورد مامانم بد میگه 

وقتی میخوای یکی که پرو هست رو حرصشو دربیاری فقط بی محلی و استوری موفقیت پودرش میکنی . استوری طعنه امیز ینی تو مهمی برام و صبح تا شب دارم بهت فکر میکنم حتی انقدر مهمی برات استوری میذارم

در رقابت با خودم 💪🏻👸🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه زنداییم این چیزا حالیش نیس بابا پونصد بار معذرت خواهی کردم

فقط بی محلی . کسی رو انقدر واسه خودت بزرگ نکن که استوری بذاری 

میخوای حرص دربیاری فقط استوری موفقیت خوشحالی و حال خوب بذار

در رقابت با خودم 💪🏻👸🏻

خودت داری میگی مامانم حرف بدی زده ؛ نمیدونم چجوری یه آدمی میتونه ناخواسته حرفی از دهنش دربیاد ! ولی بایدی نیست اینکه طرف مقابل حتما عذرخواهی شما رو بپذیره زور که نیست

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹