2777
2789
عنوان

انگار یه نفر تو کیف پسرم تغذیه میزاره همین ذهنمو مشغول کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 37 پست
اسی ناراحت نشی ولی انصافا چیز خوب و متنوع بذار برا بچه پنیر خرما یا تخم مرغ منم نمی‌خورم چه برسه بچه ...

چیزایی که میزارمو دوست داره میخوره رفتار اون کسی که اینکارو میکنه عجیبه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو حتما بپرس..احتمال زیاد همکلاسیاش هستن‌‌..معلم انقدر بیکار نیست هر روز تغذیه بذاره😂

معلمه یه جوری رفتار میکنه انگار دایه دلسوز تر از مادره بعید نیست ازش

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
ینی تغذیه هایی ک میذاری از پنیر و خیار بدترن؟؟ چی میذاری معمولا؟

کره عسل پنیر خرما معجون شیره انگور و معزیجات کره و حلوا ارده و کره خرما ارده چیزای اینجوری میزارم پنیر خیار میزاشتم برمیگردوند خونه

کره عسل پنیر خرما معجون شیره انگور و معزیجات کره و حلوا ارده و کره خرما ارده چیزای اینجوری میزارم پن ...

امکان داره یکی از بچه ها لقمشو چون دوس نداره بذاره تو کیف پسر شما چون دیدم خیلی از مامانا بچهاشونو دعوا میکنن چرا لقمتو نخوردی 

بعیده معلم (صرفا چون تغذیه پسرت خوب نیس یا کمه) گذاشته باشه

بچه ی خواهر من کوچولو بود تو جاکفشی کنار سماور داخل کشو و کتابخونه ی خونه شون قایم میکرد که بعدش لو ...

بچه من هم یه بار تو اتاقش قایم کرده بود فهمیدم

امکان داره یکی از بچه ها لقمشو چون دوس نداره بذاره تو کیف پسر شما چون دیدم خیلی از مامانا بچهاشونو د ...

احتمالش هست