2777
2789
عنوان

انگار یه نفر تو کیف پسرم تغذیه میزاره همین ذهنمو مشغول کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 37 پست
شاید دوستش داده من دبستان ک بودم دوستام بهم تغذیه میدادن از خودمو یا میدادم بهشون یا برمیگردوندم عجی ...

دوست نداره نو‌مدرسه بعد بچه ها نصف تغذیشونو مدین این یه ساندویچ کامل پسر من هم براش پنیر خیار میزاشتم نمیخورد میگفت نونش خمیر میشه بدم میاد

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید فک کردن اوضاع مالیتون خوب نیس در راه خدا اینکارو میکنه اون نفر

بعنی تغذیه رو نمیببنه دست بچه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

چه عجیب شد 

اخه دیگه کم پیش میاد کسی به فکر بچه کسی دیگه باشه حتما ته ماجرارو دربیار و هرکی میزاره بهش تذکر بده دیگه نکنه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

بعید می‌دونم ولی حتما به معلم اطلاع بدهمن حدسم اینه یکی از بچه ها می‌ذاره احتمالا نمیخوره و می‌ترسه ...

ممکنه همین باشه ولی باید لفهمم کیه

چه عجیب شد اخه دیگه کم پیش میاد کسی به فکر بچه کسی دیگه باشه حتما ته ماجرارو دربیار و هرکی میزاره به ...

فردا به معلم میگم خودش زبل نیست که لفهمه

اسی ناراحت نشی ولی انصافا چیز خوب و متنوع بذار برا بچه 

پنیر خرما یا تخم مرغ منم نمی‌خورم چه برسه بچه 

من برا بچه هام از صبح پامیشم کلی تغذیه آماده میکنم 

پفیلا و کیک و شیر کاکائو و لقمه های مختلف یروز کوکو یروز املت یروز فلافل،سیب زمینی،پنکک،خرما با مغز گردو که تو کنجد میغلتونم،میوه و کلی چیز دیگه ولی بازم میبینم گشنه میشن یه زنگایی 

بچه یادش میمونه اینارو 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

پنیر خیار نمیزارم دیگه بیستر پنیر خرما ،کره عسل , کره و معجون شیره انگور و مغزیجات میزارم با یه میوه و یه قوطی کشمش و گردو بادوم نو کیفشه