2777
2789

هشت ساله هرچی  مشکل داشتم.  به خانواده ام نگفتم   شوهرم مشکل داره  اعصاب رفته دکتر خیلی دلم براش میسوزه بی کسه

گر ایزد ز حکمت ببند دری ، ز رحمت گشاید در دیگری 🌹🌹کچه کوردم ✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هشت ساله هرچی مشکل داشتم. به خانواده ام نگفتم شوهرم مشکل داره اعصاب رفته دکتر خیلی دلم براش میس ...

ماهم همینیم خواهر.

تازه همسرم تکیه گاه همه خانواده شه. برا بیماری و مشکلات همه شون حاضره. ولی هیچکس تو مشکلاتش کمک نمیکنه. 

ماهم همینیم خواهر.تازه همسرم تکیه گاه همه خانواده شه. برا بیماری و مشکلات همه شون حاضره. ولی هیچکس ت ...

خیلی دلم گرفته با بچم تنهایم رفتم یه  کم خوراکی گرفتم و غذا درست کردم. ولی دلم یه جوریه

ماهم همینیم خواهر.تازه همسرم تکیه گاه همه خانواده شه. برا بیماری و مشکلات همه شون حاضره. ولی هیچکس ت ...

شوهر منم قبلا هرچی میشد می‌رفت.  ولی الان یه مدتها محلشون نمیزاره

شوهر منم قبلا هرچی میشد می‌رفت. ولی الان یه مدتها محلشون نمیزاره

نه بابا.این از خیلی کاراشون حرص هم میخوره ولی بازم میدووعه براشون. 

باورت میشه باباش چند روز پیش تو یه شهر دیگه حالش بد بود بستری شد فقط می‌گفت این بیاد.

اینم اونور دنیا بود برا کارش😂

بخدا دوروزه خودشو رسون بالا سرش از بیمارستان یه شهر دیگه آورد خونه ما چند روز نگهداری کرد بعد بردش شهرشون راه دور. اینقد خودش این چند روزه خسته س که خدا میدونه.

به کارای خودش اصلا نمیرسه. اینقدم جوشی واسترسی هست. 

نه بابا.این از خیلی کاراشون حرص هم میخوره ولی بازم میدووعه براشون. باورت میشه باباش چند روز پیش تو ی ...

کاش اوناهم. اینجوری بودن. والا از صبح حتی یه زنگم نزدن ببین من و بچه ام کجایم چکار میکنیم. میدونم شبم نمیاد شوهرم  حتی یه تعارف بزنن

کاش اوناهم. اینجوری بودن. والا از صبح حتی یه زنگم نزدن ببین من و بچه ام کجایم چکار میکنیم. میدونم شب ...

چه حوصله ای داری به خدا. 

خیلی هم خوشحال باش که نیستن تو زندگیت وبه حال خودت گذاشتند. وگرنه هرروز یه داستان داشتی باهاشون واعصاب خوردی