2777
2789
عنوان

تا حالا شده کسیو که دوست داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بدجور از چشم افتاد ولی دیر فراموشش کردم گاهی تو خلوتام یادش بیفتمریم میگیره

منم گریم میگیره 

بخاطر حس پاک خودم و حس دروغ اون 

بخاطر بازی که خوردم گریم میگیره

دلتنگ؟من دلتنگ نمیشم اما دلم واسه خودم میسوزه که بازی خوردممغزم کنار نمیاد با چیزایی که دیده میگه چط ...

اره حق داری دلت برای خودت بسوزه چون شوکه شدی سعی کن دوربشی نبینیش اون موقع حالت بهترمیشه اگه بامشاورصحبت کنی بهت راه حل میده من آرزوم بودخیلی زودترمیفهمیدم که به ادم اشتباهی دلبستم وعمروجوونیم تباه نمیشد آرزومیکنم هیچ دختری زندگیش حروم ادم اشتباه نشه 

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
منتظر خوب شدن نباید باشی اگه ناراحتی اشکال نداره خود به خود بعد ۱۰ ماه کمرنگ میشه خودتو سرگرم ی ...

۱۰ ماهی که هر روز ببینمش چطوری فراموش کنم 

مشکل اینجاست دائم یاد رفتارش میوفتم حالم بد میشه 💔

اما وقتی دائم می بینیش چی،؟چطوری با خودت کنار اومدی و پذیرفتی که تمومه؟

نمی بینمش ببینمش میخوام تیکه پارش کنم...چی بگم وقتی رفتارش رو یادم اومد کارش رو سعی کردم که کنار بیام نفرینش شده چندین بار کردم برای اینکه سوز دلم کم بشه اما یه زمانی رسید که دیدم تمومه یعنی خودش کاری کرد که بگم تمومه دیگه...

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
اره حق داری دلت برای خودت بسوزه چون شوکه شدی سعی کن دوربشی نبینیش اون موقع حالت بهترمیشه اگه بامشاور ...

منم حسم رو برای آدم اشتباه گذاشتم 

نمی تونم نبینمش 

تو محل کارم هستش 

امیدوارم عزیزم🩹  

نمی بینمش ببینمش میخوام تیکه پارش کنم...چی بگم وقتی رفتارش رو یادم اومد کارش رو سعی کردم که کنار بیا ...

منم گفتم تمومه 

اما ذهنم هنوز باور نکرده انگار بی حس شدم 

دائم میگم چطور همچین کاری تونست کنه

منم گفتم تمومه اما ذهنم هنوز باور نکرده انگار بی حس شدم دائم میگم چطور همچین کاری تونست کنه

تو هنوز تو بهت هستی تا پذیرش مونده بعضیا کارایی میکنن که تو شوک میمونی بعدا انقدر فکر میکنی انقدر فکر میکنی که یه چیزی رو ربط بدی به چیز دیگه تا آخر سر مجبور میشی بپذیری 

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
تو هنوز تو بهت هستی تا پذیرش مونده بعضیا کارایی میکنن که تو شوک میمونی بعدا انقدر فکر میکنی انقدر فک ...

منم مغزم نمی تونه سوش بذار برا کارش 💔

آره شاید هنو تو شوکم ولی اصلا حالم خوب نیس چیکار کنم