الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلتنگ؟من دلتنگ نمیشم اما دلم واسه خودم میسوزه که بازی خوردممغزم کنار نمیاد با چیزایی که دیده میگه چط ...
اره حق داری دلت برای خودت بسوزه چون شوکه شدی سعی کن دوربشی نبینیش اون موقع حالت بهترمیشه اگه بامشاورصحبت کنی بهت راه حل میده من آرزوم بودخیلی زودترمیفهمیدم که به ادم اشتباهی دلبستم وعمروجوونیم تباه نمیشد آرزومیکنم هیچ دختری زندگیش حروم ادم اشتباه نشه
اما وقتی دائم می بینیش چی،؟چطوری با خودت کنار اومدی و پذیرفتی که تمومه؟
نمی بینمش ببینمش میخوام تیکه پارش کنم...چی بگم وقتی رفتارش رو یادم اومد کارش رو سعی کردم که کنار بیام نفرینش شده چندین بار کردم برای اینکه سوز دلم کم بشه اما یه زمانی رسید که دیدم تمومه یعنی خودش کاری کرد که بگم تمومه دیگه...
منم گفتم تمومه اما ذهنم هنوز باور نکرده انگار بی حس شدم دائم میگم چطور همچین کاری تونست کنه
تو هنوز تو بهت هستی تا پذیرش مونده بعضیا کارایی میکنن که تو شوک میمونی بعدا انقدر فکر میکنی انقدر فکر میکنی که یه چیزی رو ربط بدی به چیز دیگه تا آخر سر مجبور میشی بپذیری