2777
2789
عنوان

تا حالا شده کسیو که دوست داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 96 پست

بله، مورد داشتیم ۱ سال عاشق بوده، بعد از یکسال عشقش کم رنگ شد و موفق شد کامل دل بکنه ازش

یعنی اینطور بگم که با یه ادم غریبه واسش فرقی نداره

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من قبلاً متنفر بودم ازش اونم از من متنفر بود بعد سه سال وابسته‌ش شدم الان عاشقش بودم اما اون باز متنفره ازم اما من امید داشتم دوستم داره تا اینکه چندبار دیدم واقعاً متنفره ازم ازش زده شدم🙃 اونم برادر دوقلو داره منم خواهر دوقلو اما قل های دوممون ازهم خوششون میاد اما منو اونکه قل اولیم زده ایم🙂اما من با اون غرورم باز عاشقشم

خب چطوری؟بله دلبستم فقط

به این فکرکن خدای ناکرده باهاش ازدواج میکردی وبدتر پای یه بچه بیگناه وسط بودچیزی که الان حالت روبدکرده اون موقع ازش میدیدی همه حتی خانواده خودت بخاطربچه بخاطر بی پناهی میگفتن بایدچشمت روببندی وادامه بدی فکرکن زهرگذاشتن جلوت وتوبایدسربکشی الان توزندگیت دست خودته میتونی منتظربمونی وباادم درست زندگیت روبسازی واز لحظه به لحظه ش لذت ببری جلوی ضررروازهرجابگیری منفعته خدادوست داشته که زودفهمیدی ادم اشتباهیه وقتی دلتنگ میشی به چیزهای بدی که ازش دیدی فکرکن 

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
به این فکرکن خدای ناکرده باهاش ازدواج میکردی وبدتر پای یه بچه بیگناه وسط بودچیزی که الان حالت روبدکر ...

دلتنگ؟

من دلتنگ نمیشم 

اما دلم واسه خودم میسوزه که بازی خوردم

مغزم کنار نمیاد با چیزایی که دیده 

میگه چطوری ممکنه 

من مشکلم با خودمه ن اون