الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره من قبلاً متنفر بودم ازش اونم از من متنفر بود بعد سه سال وابستهش شدم الان عاشقش بودم اما اون باز متنفره ازم اما من امید داشتم دوستم داره تا اینکه چندبار دیدم واقعاً متنفره ازم ازش زده شدم🙃 اونم برادر دوقلو داره منم خواهر دوقلو اما قل های دوممون ازهم خوششون میاد اما منو اونکه قل اولیم زده ایم🙂اما من با اون غرورم باز عاشقشم
به این فکرکن خدای ناکرده باهاش ازدواج میکردی وبدتر پای یه بچه بیگناه وسط بودچیزی که الان حالت روبدکرده اون موقع ازش میدیدی همه حتی خانواده خودت بخاطربچه بخاطر بی پناهی میگفتن بایدچشمت روببندی وادامه بدی فکرکن زهرگذاشتن جلوت وتوبایدسربکشی الان توزندگیت دست خودته میتونی منتظربمونی وباادم درست زندگیت روبسازی واز لحظه به لحظه ش لذت ببری جلوی ضررروازهرجابگیری منفعته خدادوست داشته که زودفهمیدی ادم اشتباهیه وقتی دلتنگ میشی به چیزهای بدی که ازش دیدی فکرکن
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕