2777
2789
عنوان

خیانت در زندگی قبلی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2662 بازدید | 162 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش قبل از عقد قبل اینکه من بفهمم یکسریشون را بلاک کرد بعد از عقد و عروسی یکسیریشون زنگ زدن که بهشو ...

والا با اين سابقه درخشان عجب جرئتي داشته ك حتي خط جديد نگرفته

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

من بيشتر ب اون خونه از دست رفته فكر ميكنم 😐

حاضر بودم کل خونه را از دست می دادم و بر می گشتم به دوران قبل از عقد به همون چند روز قبل عقد و وقتی ماموریت بودم کسی بهم الهام می کرد که چه اتفاقی داره می افته چیزهای که الان می دونم را اون موقع می دونستم

والا با اين سابقه درخشان عجب جرئتي داشته ك حتي خط جديد نگرفته

دقیقا برای همین فکر می کنم انگار کم داره حداقل باید بعد از اولین تماس از نفرات قبلی خطتو عوض می کرد نه اینکه چند نفر هی جلو من تماس لگیرن من بفهمم بعد تازه بخواد خطو عوض کنه

دقیقا برای همین فکر می کنم انگار کم داره حداقل باید بعد از اولین تماس از نفرات قبلی خطتو عوض می کرد ...

بايد دو تا خط داشته باشن يكيش واسه ازدواج وقتي دنبال ازدواج از طريق سنتي و معرف بوده والا خيلي ريسك كرده اون زماني ك قبل عقد باهم در اشنايي بودين اگه كسي تماس ميگرفت چي

البته شايد بلاك ميكرده!

نه كم نداره ! براش مهم نيست چيزي برا از دست دادن نداره مگه حالا ك فهميدي چي شده خونه رو ك گرفته مهريه هم ك داره نشستي باهاش زندگي هم ميكني 

مث مردا هست اين كاراش! مردا هم براشون مهم نيست ك دنبال پاك كردن چت و خط عوض كردن باشن! اغلبشون لو ميرن

مگه به حرف مردم زندگی میکنین که بخواین بخاطرش آیندتونو خراب کنین

من با این سن با دو تا طلاق دیگه می تونم آینده ای هم داشته باشم؟؟؟ خود شما امثال من را می بینید نمیگین حتما مشکلی داشته که دوبار جدا شده؟؟ بعد من چه جوری دیگه می تونم به زنی اعتماد کنم؟ 

بخدا آرزوی مرگشو دارم اینجوری راحت میشم میگن زن دومش مرد

حاضر بودم کل خونه را از دست می دادم و بر می گشتم به دوران قبل از عقد به همون چند روز قبل عقد و وقتی ...

بله ولي الان هم خونه رو از دست دادي هم زن خوبي گيرت نيومده 

از راه قانوني شايد بتوني اقدام كني پس بگيري چون معامله نبوده 

بايد دو تا خط داشته باشن يكيش واسه ازدواج وقتي دنبال ازدواج از طريق سنتي و معرف بوده والا خيلي ريسك ...

وای نه اینقدر خر بودا و روانشناسم گفتم ریسشک رو صده که با همون خط تا چند روز قبل عقد حداقل با چهار تاشون حرف میزده  برای یکی تولد گرفته اسمهای جنسی فرستاده و ..در صورتی که من رمز گوشیش را داشتم ولی اینقدر رفتارش خوب بوده که یک ذره هم شک نکردم