2777
2789
عنوان

خیانت در زندگی قبلی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2985 بازدید | 165 پست
بعد عقد هیچی ازش ندیدم با اینکه خیلی چکش می کنم

الان خطش رو عوض كرده؟

يك مدتي چك نكن بهش بگو من ميخام بهت اعتماد كنم و از اين خزعبلات تا بتوني بفهمي كاري ميكنه يا نه واقعا هيچ كاري نداشته باش حتي يك روز كامل هم گوشيش پيشت موند دست نزن

بذار باور كنه بهش اعتماد داري تا خودش رو نشون بده

اينجوري ك چك ميكنه خب مگه ديگه چقد بايد بي عقل باشه ك كاري كنه!! 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ولي الان هم خونه رو از دست دادي هم زن خوبي گيرت نيومده از راه قانوني شايد بتوني اقدام كني پس بگي ...

نمیشه البته گفتم باید پس بدی تا ببخشم همون اول ، نمی خواست بده تا مشاور قانعش کرد ولی بعدش مامانش کلی جیغ داد کرد و گفت با تو که عقد نبوده طوری نبوده کارش و منم چند ماه بعد از یه خونه ی دیگه دوباره به نامش کردم

نمیشه البته گفتم باید پس بدی تا ببخشم همون اول ، نمی خواست بده تا مشاور قانعش کرد ولی بعدش مامانش کل ...

بنظرم ميشه با وكيل مشورت كن

هبه بوده بدون دريافت وجه و قولنامه بوده

مگر اينكه جايي نوشته باشي و محضري كرده باشي ك اين خونه ب عوض مهريه بوده

الان خطش رو عوض كرده؟يك مدتي چك نكن بهش بگو من ميخام بهت اعتماد كنم و از اين خزعبلات تا بتوني بفهمي ...

واتساپ تلگرام اینستاگرامش را دارم یه بار بهش گفتم از اینستا امدم بیرون نمی دونم باور کرد یا نه

تازه اونم رمز گوشی منو گرفته😐 هر کاری کنم می فهمه

بعدم بهتر نیست حداقل بترسه کاری نکنه؟ البته بعیدم میدونم بخواد بکنه چون از همه نظر تامینه

بنظرم ميشه با وكيل مشورت كنهبه بوده بدون دريافت وجه و قولنامه بودهمگر اينكه جايي نوشته باشي و محضري ...

بله اون خونه را که رو سند مهریه بود را پس داد من از جای دیگه دوباره به نامش کردم

نمیشه البته گفتم باید پس بدی تا ببخشم همون اول ، نمی خواست بده تا مشاور قانعش کرد ولی بعدش مامانش کل ...

واقعا مشكل داري ك بعد از اين قضايا بازم بنامش زدي

بعد ميگي زنم عقل نداره ك اينكارا رو كرده سادگي و خريت كرده خب خودت چي ؟ الان بعضي خانمهاي بدبخت با كلي سختي توي زندگي كنار همسرشون ك دست بزن داره و خاىن و … هست بخاطر بچه هاشون مي مونن ك بچه زير دست نامادري نره ولي شوهره حاضر نيست حتي خرجي درستي بده چ رسد خونه ب نام بزنه

بله طلا هم دادم همون اول همشو و هم زندگیم نبود شد تا اخر عمرم اعتمادم نابود شد

شاید آدم شده خوب شده 

ولی شما ازش دلسرد شدی خیلی بده

برو ببین میتونی خونه رو ازش پس بگیری

شما خیلی ساده ای با وجود اینکه فهمیدی کاراشو بازم خونه ب اسمش زدی

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

خدایی این عتیقه رو از کجا پیدا کردیدکمه شو بزن تمامشما خودت دلت جدایی میخواد ولی منتظر تاییدی

مم با همه ی وجودم جدایی می خوام ولی اگه بتونم برگردم به قبل عقد اموال هم مهم نیست قد روح و روان و ابرو و اعتمادم

شاید آدم شده خوب شده ولی شما ازش دلسرد شدی خیلی بدهبرو ببین میتونی خونه رو ازش پس بگیریشما خیلی ساده ...

من فقط از خریتم از احساسی بودن و هیجانی عمل کردنم ضربه خوردم تو ۹۹ درصد عاقلانه تصمیم می گیرم اصلا نفهمیدم چی شد از خواستگاری رفتن دختر دیدن تنها بودن و زندگی کردن خسته شده بودم واقعا