2777
2789
عنوان

خیانت در زندگی قبلی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 157 پست
نه سنتی معرف، سه چهار ماه

الان هم برو یقه معرف رو بگیر بگو اینو واسه داداش خودت هم انتخاب میکردی

اگه واقعا حرفایی که زدی درسته 

جدا شو جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته

این ابروت رو میبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مشكل خاصي داشتي! اوني ك اين دختر رو بهت معرفي كرد تاييدش ميكرد؟

بله چون خبر نداشت نه هیچ مشکلی نداشتم شرایطمم  خوبه ولی زیبای و بدون بچه بودن طرف و یه سری چیزهای دیگه معیارم بود

الان هم برو یقه معرف رو بگیر بگو اینو واسه داداش خودت هم انتخاب میکردیاگه واقعا حرفایی که زدی درسته ...

بعد عقد چیزی ندیدم، ازمایش گرفتم ازش شما یه جوری حرف میزنید انگار ۸دایی مثل اب خوردنه اونم بعد ازدواج دوم

بله چون خبر نداشت نه هیچ مشکلی نداشتم شرایطمم خوبه ولی زیبای و بدون بچه بودن طرف و یه سری چیزهای دی ...

هر مردي ك معيارش فقط زيبايي دختراست اين بلا سرش مياد راستش ناراحت نميشم ميگم حقشونه! شما هم نميدونم ما رو سركار گذاشتي يا خودتم ي ايراداتي داري و نميگي

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

توکل کن بخدا

اگه میتونی مهاجرت کنید به ی شهر دیگه

تا ذهن همسرت پاک بشه

براش زندگی خوبی درست کن

بگو دوست دارم از اول متولد بشی

براش تولد هم بگسر

حتی اسمش میتونی عوض کنی

با احترام اسمش صدا بزن

بهش شخصیت بده

بگو پوشش هم درست کنه

زیارت امام رضا برید یا کربلا

همونجا ازش بخواه توبه کنه و نماز بخونه

معلومه بچه بوده..... 

ببخش تا ببخشتت

افکار نامربوط هم کار شیطان هست، لعنت به شیطان بگو

از کارت میتونی انتقالی بگیری

هر مردي ك معيارش فقط زيبايي دختراست اين بلا سرش مياد راستش ناراحت نميشم ميگم حقشونه! شما هم نميدونم ...

من ایرادی ندارم ایشون هم زیبای  خیلی زیاد نیست و من  از ایشون سرم منطورم این بود کیسهای که معرفی میشدن و شرایط من را می پذیرفتن در حد قابل قبول نبودن یا مهریه خیلی زیاد می خواستن ولی مشکل اصلی ابن بود که من از ازدواج قبلیم فرزندی دارم که پیش همسر سابقم هست و افراد حسابی تر بدون بچه نمی پذیرفتن

من ایرادی ندارم ایشون هم زیبای خیلی زیاد نیست و من از ایشون سرم منطورم این بود کیسهای که معرفی میش ...

تا شانس ادم چي باشه

اينجا ك بعضي كاربرا با مرد بچه دار ازدواج كردن ك حتي بچه هم با اينا زندگي ميكنه

تو هم انگار شانس نداري يا عجله كردي يا اعتماد ب نفست در حد بقيه مردا نيست البته با اين جمله ك گفتي ازش سر هستم انگار اعتماد ب نفست هم بد نيست

شما ك بچه داري يكي ديگه نيار بدبختش كني چون تكليفت ك با اين خانم مشخص نيست اين خانمم تكليفش با خودش مشخص نيست فعلا 

توي اون تاپيك نوشتي گوشيش و خطش كنترل ميكني

اين خانم با اونا ارتباط نداره ولي اون مردها چطوري يك دفعه از زندگي اين خانم ناپديد شدن وقتي سالها در ارتباط بودن حتي تا چند روز قبل عقد

گفتنش ساده است الان جوریه که متاسفانه من دیگه بخوام ازدواج کنم همه میگن حتما خودت مشکل داشتی که دوبا ...

گور بابای حرف مردم.میتونی یه عمر با شک زندگی کنی؟

تصور کن عروسی کردی و یه روز از سرکار میای تا خونه نیست یا میبینی کنارت نشسته و گوشیش رو سایلندته یا رفته حموم و گوشیش رو با خودش برده چه حالی میشی؟هزارتا فکر ناجور میاد سراغت.

بعد عقد چیزی ندیدم، ازمایش گرفتم ازش شما یه جوری حرف میزنید انگار ۸دایی مثل اب خوردنه اونم بعد ازدوا ...

نمیدونم  والله رفتار شما برام خیلی عجیبه 

برام قابل درک نیست مردا اطراف من همچین چیزی ببینن 

به اولین گزینه ای که فکر میکنن طلاقه شما داری با آبروی خودت وخانواده بازی میکنه به فکر قضاوت مردم بعد طلاقی

وقتی یکی ده روز قبل عقد بهت متعهد نبوده یعنی بی بند وباره 

جدا شو به هر قیمتی که شده 

شما که اینهمه صبوری و قانع واروم  چرا با مادر بچت کنار نیومدی

توي اون تاپيك نوشتي گوشيش و خطش كنترل ميكني اين خانم با اونا ارتباط نداره ولي اون مردها چطوري يك دفع ...

خودش قبل از عقد قبل اینکه من بفهمم یکسریشون را بلاک کرد بعد از عقد و عروسی یکسیریشون زنگ زدن که بهشون گفته ازدواج کردم و بعد بلاک کرد و چون یکبارش من پیشش بودم و جمعه ساعت نه بود که خواب بودیم من از انجا فهمیدم البته من هر کدام را فهمیدم حسابشون را رسیدم مخصوصا اون متاهلهای مدعی مذهبی بودن را