2777
2789
عنوان

خیانت در زندگی قبلی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2512 بازدید | 159 پست
خب شما با اين خانم تفاوت شخصيتي و عقيدتي داريايشون هم متحول نشده ك اعتقاداتش عوض بشهشما معتقدي اينجو ...

برای آبرو برای اینکه دیگه فرصتی نداره زندگی من دیگه خراب شده و هیچ وقت نمی تونم یه عشق واقعی را تجربه کنم

خب شما با اين خانم تفاوت شخصيتي و عقيدتي داريايشون هم متحول نشده ك اعتقاداتش عوض بشهشما معتقدي اينجو ...

به نطرتون کسی هست رفتار ایشون را تایید کنه حتی من فکر نمی کنم زنهای خیابونی هم وقتی با شوهرشون میرن ازمایش خون شبش زنگ بزنن به دوس پسراشون😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا حس میکنم این آه زن اولته

اتفاقا باهات هم نظرم از ديشب توي تاپيكش بودم و مدتي قبل راجع ب همسر اولش گفت همين اومد تو ذهنم البته ك نميشه قضاوت كرد 

اما احساسم اين بود ك  شايد زن بسيار نجيبي بوده ك قدرش رو ندونسته و دلش رو شكسته اينجوري نفرينش كرده 

شايدم اينطور نباشه و حدسيات اشتباه باشه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

به نطرتون کسی هست رفتار ایشون را تایید کنه حتی من فکر نمی کنم زنهای خیابونی هم وقتی با شوهرشون میرن ...

بله بعضيا تاييد ميكنن ولي با شما تفاوت عقيده زيادي دارن

منم شايد تاييد ميكردم و ميگفتم هر چي بوده گذشته ولي چون ب همسر اولش هم خيانت كرده نميتونم تاييدش كنم 

خودت بهتر ميشناسيش ك چقدر توي اين مدت نجابت داشته چشم پاك بوده يا دنبال جلب توجه و نگاه و تاييد مردا هست 

اينا چيزاي هست ك خودت ميتوني بفهمي نه هيچكس ديگه

برای آبرو برای اینکه دیگه فرصتی نداره زندگی من دیگه خراب شده و هیچ وقت نمی تونم یه عشق واقعی را تجرب ...

برادر من شما زن و بچه داشتي ديگه دنبال عشق واقعي و اينا هستي؟ مگه بچه اي

تعجب ميكنم از حرفات

والا ما همسن هستيم يكبارم ازدواج نكردم شما يكبار ازدواج كردي بچه هم داري چ اجباري بود زير بار ازدواج ب هر قيمتي بري 

اخه جدا شم بعدش چی کار کنم؟ با ابروریزی و تیکه و متلکها چی کار کنم😔😔😔

الان متلک  میندازن دوتا زن طلاق داده مشکل داره 

ولی بعدا که گندش دربیاد همه میگن زن فلانی خرابکاره با فلانی و فلانی بوده این خیلی بدتره

خونه و تعدادی سکه

باردوم وانقد ناشیانه،،،وانقد مهریه

چی بگم؟

از حرف وافکاربقیه نترن،،قرارنیست عذاب روحی بشه بخاطربقیه،بعدکارت بکشه به قرص اعصاب

خودتو نجات بده

مدارک و مشاوره هرجارفتی نگهداربرای،اثبات بی،گناهیت برای ازدواج دیگه

به خودت زمان بده 

وبعدمدتی،،،باجستجو،باعقل باکنکاش،،ازدواج دیگه،داشته باش

آشنا،فامیل خلاصه هستن،کسانی،که،بشناسنت بدونن آدم ،،،،نیستی،

فعلاخودتو رهاکن،ازین مرداب

تابعد باکمک مشاوره،،،وزمان،،،،به خودت بیای،راهتو وآدمتوپیداکنی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

وقتی امثال شما هنوز جدا نشده چنین نظراتی میدن بعد نمی دونم چطور بعضیا راحت میگن جدا شو واقعا متاسفم

ب نظرم طلاقش بده برگرد به زن اولت

دیگ حرف حدیثی هم نمیزنن پشتت

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40