با سلام در تاپیک قبلیم گفتم که ازلاع همسرم در ازدواج قبلیش فقط با چند نفر دیگه حرف میزده طبق گفته ی خودش یا رابطه ای هم بوده که متاسفانه الان فهمیدم در زمانی که خونه را ترک کرده تا طلاق رسمی با چهار تا از این ادمها از اون موقع ارتباط احساسی داشته که دوتاشونم انها متاهل بودن و دوتایی دیگه را رابطه جنسی هم داشته تو اون دو سالی که در حال طلاق بوده و حتی تحقیق کرده ببینه می تونه وقتی هنوز در حال طلاقه صیغه هم بشه یا نه و اون اقایون هم با اینکه ظاهر مذهبی داشتن ولی بهش گفته بودن می تونی الان که در حال جدای هستی صیغه بشی و ما بدن درد می گیریم اگه تحریک بشیم و رابطه ی کامل نباشه و از این حرفهای که همه مردها میزنن حتی متاسفانه همون اول بعد از خروج از منزل مشترک غیر از رابطه احساسی تو ماشین ده.. داشته که خوب این واقعیت جدید که فهمیدم حیلی منو داغون تر کرد
متن تاپیک قبلی را برای یاد اوری می گذارم
با سلام مرد ۴۳ ساله هستم با همسرم هر دو ازدواج دوممون هست و ده سال اختلاف سن داریم بیست روز بعد از عقد فهمیدم همسرم تا چند روز قبل عقد با چندتا پسر که دوتاشون دوست پسرش بودن و یکیشون را هم قبلا دو سال صیغه اش بوده تلفنی حرف میزده و دوست پسرش را هم چندبار دیده و یکبار هم براش تولد گرفته و در حد بغل و بوس بوده این تولد گرفتن پانزده روز قبل از عقد بوده و همه ی اینها بعد از خواستگاری رسمی( خودش میگه بدون رابطه جنسی ولی مطمین نیستم ) تو یکسال گذشته مرتب دروغهای که گفته در مورد گذشته اش برام آشکار شده و فهمیدم قبل از نامزدی و آشناییمون هم با حدود بیست نفر بوده(حداقل سیزده نفر تا جای که من فهمیدم و بعدا خودش اعتراف کرده در حد رابطه جنسی بقیه هم در حد کمتر) که حداقل دوتاشون متاهل بودن و جدیدا فهمیدم در زمان ازدواج قبلیش به بهانه سرد بودن شوهر سابقش با چندین نفر حرف میزده و بیرون می رفته اما خیانت در سطح رابطه جنسی را میگه نداشتم و به منم هنوز اثبات نشده
ولی بعد از عقد هیچ خطایی بزرگی ازش ندیدم ، خودش میگه قبل از عقد گذشته است و به خودم مربوطه و تعهدی نبوده و حتی حس میکنم از کارهاش پشیمون نیست، هر چیم ازش میخوام فقط بهم راست بگو بعد از جستجو می فهمم که دوباره یه دروغ جدید در مورد گذشته اش گفته
ضمنا من زمان اشنایی اولیه و حتی قبل خواستگاری رسمی بهش گفته بودم گذشته مهم نیست ولی از زمان اولین ملاقات به بعد برام مهمه و خودمم تو این زمان کاملا متعهد بودم و حتی درخواست آشنایی دخترها را رد کردم البته چندین بار تو نامزدی ازش پرسیدم که دوست پسر نداشتی یا با خواستگارات رابطه ی جنسی نداشتی و با اطمینان می گفت نه یعنی جوری خوب دروغ میگه که هر کی ندونه باورش میشه برای همین تو طول چند سال همیشه تونسته همزمان با چند نفر رابطه داشته باشه البته خودش میگه هیچ وقت رابطه های جنسی را با یه نفر بیشتر نداشته و با بقیه حرف زدن بوده ولی زمانهای که من پیدا کردم نشون میده مثلا ممکنه اول هفته با یکی رابطه جنسی داشته اخر هفته با یکی دیگه
و قبل از اشنایی هم فقط موردهای ازدواجی بودن که باهاشون در ارتباط بودم ولی به دلایلی نمی شد.
من چون ازدواج دوممه توی دوست و آشنا و فامیل سرکار واقعا دیگه نمی تونم طلاق بگیرم و سرمو بالا کنم از طرفی هم اعتمادم را از دست دادم و نا امید و سرخورده ام و واقعا نمی دونم چی کار کنم