2777
2789
عنوان

خیانت در زندگی قبلی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2987 بازدید | 165 پست
تو رو امام حسین تورو قرآن اگه یه بار دیگه تاپیک زدی و نظر خواستی دیگه به این نگو همسرم بخدا به قمر ب ...

فک کنم  احتمالا نفرین مظلومی پشت سرت بوده که این مصیبت بر سرت نازل شده 

آخه منم شوهرمو نفرین میکنم بعد من گیر یه همچین چیزی بیفته تا روزی دنیا صد دور دور سرش بچرخه بفهمه چی و کی رو داشته آخ یعنی میشه که اگه بشه چی میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو امام حسین تورو قرآن اگه یه بار دیگه تاپیک زدی و نظر خواستی دیگه به این نگو همسرم بخدا به قمر ب ...

تازه از من طلبکاره میگه چرا به من گفتی کثیف ده تا چیز به من میگه میگه من اشتباه کردم و مربوط به گذشته است مگه بعد عقد چیزی دیدی یه جوری میگه انگار بقیه ی خانمها بعد عقد مشغول خیانتن

با اينا ب قصد اشنايي براي ازدواج بوده! يا دوستي و رابطه؟اگر با هر كدوم يكسال هم دوست باشي خب ميشه ٧ ...

نه انها را حساب نمی کنم با دو از متاهلها و یکی از همون مذهبیا از زمان شوهر سابقش تا چند روز قبل عقد با من بوده ولی میگه فقط یه دوره ای رابطه ب جنسی داشتم باهاشون بقیه اش را فقط حرف می زدم مثلا تو دوره ی نامزدی با من همزمان با من و چهار پنج نفر دیگه تلفنی و چتی حرف میزده ولی بقیه رابطه هاش حداکثر شش هفت ماه بوده سه تاشون خواستگار بودن بقیه دوست که با یکسری هم در حد بوسیدن انها بوده غیر از اون سیزده نفر

چقدر درس خونده؟ دارويي موادي چيزي مصرف ميكنه؟

لیسانس نه ولی حس میکنم عین یه دختر بچه شش ساله بوده که راحت گولش میزدن که مثلا ما الان تحریک شدیم ارضا نه و تو حق داری کلا انگار خیلی خر بوده الان بهش میگم قبول داری خیلی خریت کردی میگه اره

چي شد خورد پس كله ت خونه بنامش كردي با خاستگاري سنتي و ازدواج دوم!! اخه كسي با سالها دوستي و ازدواج اول هم ب راحتي نميپذيره همون اول خونه ب نام بزنه؟

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره