2777
2789
عنوان

به یه چیزی شک دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 44 پست
دوستت چجور آدمیه مجرده؟ حسوده؟ خیلی از زندگیت میدونه ؟

یه بارازدواج کردشوهرش خیانت کردجداشد آره یه مقدارحسادت داره 

راستشوبخوایی توگذشته من یه اتفاقی افتاده بودالبته شوهرم میدونه ازش پنهون نکردم ولی خوب همشونمیدونه دوستم اون موقع درجریان بودمیترسم اونهاروبهش بگه

شاید میخواسته براتون از ضرر های همچین کسانی بگه .خداییش مردها توی انتخاب جملات و کلمات در مکان خود ...

اصلاتاحالادرموردشوهرم هیچی بهش نگفتم حتی عکسش هم نشونش ندادم فقط یه بارتوعروسیمون دیدش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نباید دیگه اینقدر شکاک بود هر چند که هر احتمالی ممکنه..... ولی در این مورد که گفتی نه ....محاله ا ...

نمیدونم والا دیروزهم دوستم بهم زنگ زده بودهمون لحظه شوهرم هم پشت خطی میومدقطع کردم جوابشوبدم میگه ازکی تاحالادوست توبهت زنگ میزنه میخوادفضولی کنه

نمیدونم والا دیروزهم دوستم بهم زنگ زده بودهمون لحظه شوهرم هم پشت خطی میومدقطع کردم جوابشوبدم میگه از ...

بهتره این دو هم دیگه رو نبینن برای احتیاط این دو رو هرگز روبرو نکن و از هم دیگه براشون تعریف نکن هر چی اطلاعات کمتری داشته باشن بهتره......

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

پس چیزی نگو به روشون نیار فقط چک کن دوتاشون رو

یه ماه پیش دوستم بهم گفت توشماره منودادی به کسی بهم زنگ بزنه گفتم نه گفت یکی به من مزاحم میشه میگه توشمارمودادی بهش گفت شماره طرفوبفرست برام ببینم کیه دیدم شماره شوهرمه اونم یه خط دیگه اش که الان چندساله خاموشه 

چیکارکنم آخه تاحالااینهاهمدیگروندیدن فقط به خاطره اون حرف شوهرم شک دارم چرابایدبگه که دوستم پیش اون ...

بالاخره دوستت پیش تو از اون بدگویی میکنه.یا پیش اون‌از تو.ولی تا همین جا مشخصه دوستت موفق شده

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بالاخره دوستت پیش تو از اون بدگویی میکنه.یا پیش اون‌از تو.ولی تا همین جا مشخصه دوستت موفق شده

پیش من یه چندباری گفت شوهرت میره کافه بدون توگفتم ازکجامیدونی گفت دیدمش منم باورکردم حالم بدبودشوهرم انقدرگیردادچی شده گفتم برگشت گفت دوستی که ازمن به توبدگویی میکنه ازتوبه من دوست نیست

پیش من یه چندباری گفت شوهرت میره کافه بدون توگفتم ازکجامیدونی گفت دیدمش منم باورکردم حالم بدبودشوهرم ...

بیخود میکنه اصا بهش رو نده بگو من همه چیو به شوهرم گفتم و میگم از هم چیز پنهون نداریم و ازش فاصله بگیر