2821
2789
عنوان

یه شماره بمن پیام داده

134 بازدید | 16 پست

چند روز پیش تو تلگرام ینفر سمت افریقا پیام داده بود به یه خط دیگم گفتم شما گفت اشتباه پیش اومد میخواستم با گردشگری ایران صحبت کنم فلان دیشبم ینفر دیگه تو واتساپ به همراه اولم زنگ زد دختر بود برای بریتانیا بود گفتم شما اینم تقریبا همون جوابو داد،قضیه چیه؟! الان پیامشو میفرستم

ج نده میرن شاید هکت کنن اگه بهشون پیام بدی یا جواب بدی

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مواظب باش ممکنه بخوان ازت اطلاعات بگیرن و جاسوسی کنن بعدا برات پرونده جاسوسی درست نشه یوقت جرمش خیلی خیلی سنگین اطلاعات خیلی ساده هم میگیرن از شلوغی و ترافیک تا جای پارک و همسایه هاو....  که بنظر ساده میاد ولی خیلی خیلی مهمه

منم یکی از هنگ کنگ پیام دادگفت که میخوام به ایران سفرکنم کجارو پیشنهاد میدی

مواظب باش ممکنه بخوان ازت اطلاعات بگیرن و جاسوسی کنن بعدا برات پرونده جاسوسی درست نشه یوقت جرمش خیلی خیلی سنگین اطلاعات خیلی ساده هم میگیرن از شلوغی و ترافیک تا جای پارک و همسایه هاو....  که بنظر ساده میاد ولی خیلی خیلی مهمه

دیشب عین همین پیام از برزیل برام اومدبلاک کردم

مواظب باش ممکنه بخوان ازت اطلاعات بگیرن و جاسوسی کنن بعدا برات پرونده جاسوسی درست نشه یوقت جرمش خیلی خیلی سنگین اطلاعات خیلی ساده هم میگیرن از شلوغی و ترافیک تا جای پارک و همسایه هاو....  که بنظر ساده میاد ولی خیلی خیلی مهمه