2777
2789
عنوان

به یه چیزی شک دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکارکنم آخه تاحالااینهاهمدیگروندیدن فقط به خاطره اون حرف شوهرم شک دارم چرابایدبگه که دوستم پیش اون ...

عکسش رو دیده؟؟

دوستت آدم درستیه؟؟

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

اگه شک‌داری فعلا هیچی بهشون نگو که متوجه شکت نشنولی منم بخوام جمله ای که همسرت گفته رو بگم دقیقا همی ...

آخه یجوری گفت بعدانتونست خرابکاریشوبپوشونه حرفوعوض کرد

چجوری امتحان کنم

یه پیچ بزن شکل پیچ دوستت بعد برو دایرکت شوهرت اسم همون رفیقت بگو مثلا اگه اسم ش مریمه بگو سلام مریمم پیچ قبلیم در دسترس نیست نمیتونم واردش شم این پیچ جدیدمه دیگه و فلان 

و منتظر باش ببین شوهرت جی میگه

شاید میخواسته براتون از ضرر های  همچین کسانی بگه .خداییش  مردها توی انتخاب جملات و کلمات در مکان خودش یکم ضعیفند .

حتما شما جلو دوستتون میگید شوهرم تنها میره کافه یا با دوستاش  ...

اونم همینجوری میگه مطمئنی تنها میره با کسی نیست .