2777
2789
عنوان

چقدر با حرفای شیما کاتوزیان موافق هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 104 پست
منم نگفتم همش درستهبعدم دختره پاپتی حرف دهنتو بفهم یابو برت نداره اینجا چاله میدون نیست خودتو جمع کن ...

@niniyar‍ همنجور ک مشخصه من هیچگونه توهینی به این خانوم نکردم لطفا بهشون رسیدگی کنین انگار مشکل اخلاقی دارن ثبات ندارن 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

من اصلا هیترشم الان میان رو سرم میریزن میان برچسب پیک می و زن ستیز میزنن ولی این خانوم اصلا سلامت رو ...

اصن من نمیدونم مردم ما چقد ساده هستن ک یکی دیگ باید بهشون نخ بده چ کنن چ نکنن

یارو با پولش عشقو حال میکنه

اینا ب مرد ایرانی بدبختی ک تو معدن کار میکنه میگن ایفون نخری کنسلی 

انتظارم دارن ایران عوض شه 

انقد تو گوش دخترا خونده هیچکس راضی نیس سوار پراید شه یا پیاده راه بره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه شما درست میگی عزیزم

ااصلا ارزش حرف زدن ندارع ببین چه فحشایی به من داده مشخصه ک فن همون خانومه بیخیال از فن شیما چه انتظاری داری؟ انتظاری بیشتر از اینم نباید داشت 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

برگشتی به من توهین کردی روانی

جدی به ی پزشک مراجعه کن اصلا عادی نیستی 

نه عزیزم من جسارت نمیکنم حرفای شما کاملا درسته

😂😂😂وای عالی بود

ااصلا ارزش حرف زدن ندارع ببین چه فحشایی به من داده مشخصه ک فن همون خانومه بیخیال از فن شیما چه انتظا ...

اصن خوشم ازش نمیاد اون تو امریکا عشقو حال میکنه 

ما تو ایران داریم له میشیم 

بعد ی عده .... میان میگن شیما حرف حق میزنه 

بخدا مردم ساده ای داریم

وااقن؟؟

دقیق نمیدونم خیلی از بلاگر های دیگه اومدن با مدرک و سند راجبش گفتن من کلا خوشم نمیاد ازش دخترامونو داره سمت پول پرستی و پسرامونو فقط نماد جنسی معرفی میکنه به کل دنیا!! 

و این بده همه رو به جون هم میندازه

اصن خوشم ازش نمیاد اون تو امریکا عشقو حال میکنه ما تو ایران داریم له میشیم بعد ی عده .... میان میگن ...

ولش کن بابا بچه سالع جوابشو نده فقط گزارشش بزن