2777
2789
عنوان

چقدر با حرفای شیما کاتوزیان موافق هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 104 پست
اینا رو از کجاتون میارین مدرک معتبرتون چیه

اخه چرا چشم بسته از ادمی ک ندیدین ن شناخت نزدیکی دارین اینجور افراطی دفاع میکنین 

از ی نفر دو نفر نشنیدم تو کل اکسپلو پره ک این خانوم چه گذشته ای داشته اخه 

اگه موفق بود میومد جلوی دوربین میگفت ی چنتا دیگه از این پالتا بخرین ک من فلان ماشینو بتونم بخرم لطفا 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

من اصلا هیترشم الان میان رو سرم میریزن میان برچسب پیک می و زن ستیز میزنن ولی این خانوم اصلا سلامت رو ...

به هر حال فارغ از زندگیش بیشتر حرفاش درسته

صب یه ویدیو ازش دیدم به دخترا میگفت خودتونو جسمتونو در اختیار دوست پسراتون قرار ندین

الان این حرف کجاش اشتباهه؟

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم مثل تو فکر میکردم مگه توقع داری زندگی واقعیشو لو بده؟ تازه اینو نمیدونم صحت داره یا نه ولی ...

خب عزیزم اگه به حرفه توم ۷ ۸ بار شوهر کردی😂😂

نه عکسی ازش متتشر شده نه چیزی

مردایی که میبینن این دشمنشونه حرف درست میکنن براش

اخه چرا چشم بسته از ادمی ک ندیدین ن شناخت نزدیکی دارین اینجور افراطی دفاع میکنین از ی نفر دو نفر نشن ...

اون ویدیو شوخی بود صرفا

دوما عکسی ازش منتشر نشده

سوما تو و امثال تو زن ستیزین و دوس دارین همیشه مرد سالاری باشه

اون ویدیو شوخی بود صرفادوما عکسی ازش منتشر نشدهسوما تو و امثال تو زن ستیزین و دوس دارین همیشه مرد سا ...

احتمالا ی نوجونی 

واقعا برات متاسفم چون از ی بلاگر صرفا خوشم نمیاد شدم زن ستیز؟ چه ادمایی تو سایت پیدا میشن خدایی

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

به هر حال فارغ از زندگیش بیشتر حرفاش درستهصب یه ویدیو ازش دیدم به دخترا میگفت خودتونو جسمتونو در اخت ...

آره این حرفش درسته من نمیگم همه صحبتاش تناقضه ولی یسری حرفاش واقعا جمع میبنده صمنا اینو نمی‌گفت مگه ما خودمون خبر نداریم؟عقل نداریم ک اعتماد نکنیم؟ خودمونم میدونستیم 

سرت رو بدرد نیارم ایشون حتی به مخالفانش هم احترام کلامی نمیزاره تو ویساش شنیدم فحاشی ناموس میداد به هیتراش از همونجا فهمیدم این خانم کلا سلامت روان نداره 

یه زنی ک الگوی خانومای ایرانی باشه 

۱ تیغ زن نیست و با پول مردا بالا نمیره خودش تلاش میکنه 

۲ راجب همه چیز اظهار نظر نمیکنه 

۳ بد دهنی نمیکنه 

۴ جمع نمیبنده 

۵ کلمه خیانت رو برای انتقام گرفتن از مردا به‌کار نمیبره 

این خانم چ الگوی مناسبی میتونه باشه؟

احتمالا ی نوجونی واقعا برات متاسفم چون از ی بلاگر صرفا خوشم نمیاد شدم زن ستیز؟ چه ادمایی تو سایت پید ...

نه دوران نوجوونی مثل تو بودم اتفاقا ولی الان که یه خانوم جوانم و با مرد ارتباط گرفتم دیدم حرفاش راسته

خب عزیزم اگه به حرفه توم ۷ ۸ بار شوهر کردی😂😂نه عکسی ازش متتشر شده نه چیزیمردایی که میبینن این دشمن ...

اگه الگوت این خانومه موفق باشی 

ضمنا از پشت گوشی میگی ۷ ۸ بار شوهر کردم؟😂😐🤲🏻

من حتی دوست پسر ندارم

اگه الگوت این خانومه موفق باشی ضمنا از پشت گوشی میگی ۷ ۸ بار شوهر کردم؟😂😐🤲🏻من حتی دوست پسر ندارم

گفتم اگه به حرفه اینجوریه نگفتم واقعا شوهر کردی که بعدم تو الان این حرفا رو از پشت گوشی نزدی مگه😂

نه دوران نوجوونی مثل تو بودم اتفاقا ولی الان که یه خانوم جوانم و با مرد ارتباط گرفتم دیدم حرفاش راست ...

اره نمیخواد دهنتو باز کنی از طرز خرف زدنت ک فقط میخوای منث تحقیر کنی مشخصه فنشی 

بعد به من میگه زن ستیز! 

بعضی از حرفاش درسته ولی بعضیاش واقعا افراطیه! اونم بعضی حرفاش درسته بعضی! 

اره نمیخواد دهنتو باز کنی از طرز خرف زدنت ک فقط میخوای منث تحقیر کنی مشخصه فنشی بعد به من میگه زن ست ...

منم نگفتم همش درسته

بعدم دختره پاپتی حرف دهنتو بفهم یابو برت نداره اینجا چاله میدون نیست خودتو جمع کنی داهاتی وحشی

اره نمیخواد دهنتو باز کنی از طرز خرف زدنت ک فقط میخوای منث تحقیر کنی مشخصه فنشی بعد به من میگه زن ست ...

مث تو خر نیستم وقتمو بذارم فن بلاگری شم من هر کیو ببینم خوشم بیاد لایکش میکنم