2777
2789
عنوان

چقدر با حرفای شیما کاتوزیان موافق هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 104 پست
چ حرفای این مردستیز و چ حرفای اونایی ک زن ستیزن رو قبول ندارمحالم از افراط و این همه ستیز علیه جنس م ...

منظورت آقای محمد دانه کار هس؟ همون که دوبلر هم هس؟

برو ویدیو جدید کانال یوتوبش رو ببین 38 دقیقه هس برای تمام حرفاش دلیل آورده که چرا زده و چند بار هم گف که زن ستیز نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد جماعت فقط مفت بر مهریه خیلی خیلی کم باشه تمام حقوق زن باهاش ارث بیشتر براش زن شاغل باشه خرج خونه ...

همین حرفات برا خانم هاام صدق میکنه عزیزم

افراطی صحبت کردن منطقی نیس چ برای زن چ برای مرد

حرفت مثل حرفای افراطی ی سری آقایون میمونه ک میگن زن پول پرسته و سر مردارو کلاه میذاره و بدبختشون میکنه

قبل از زن زن و مرد مرد راه انداختن باید بدونیم ی انسانیم و ی انسان جدای از جنسیت مرتکب خطا ممکنه بشه

خودمون بردار و پدر داریم و خواهر و مادر داریم، می‌بینیم ک هیچکدوم کامل نیستن 

و اون زن و مردی هم ک مشکل روانی دارن ب خاطر ذات خودشونه ن جنسیتشون 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
منظورت آقای محمد دانه کار هس؟ همون که دوبلر هم هس؟برو ویدیو جدید کانال یوتوبش رو ببین 38 دقیقه هس بر ...

نمیدونم کیو میگی

من هرکس ک مرد ستیز و زن ستیز باشه خوشم نمیاد

ایشونی ک میگی اگ حرفاش منطقی باشن پس اوکیه، من اونایی رو میگم ک افراطی هستن و ستیز دارن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
همین حرفات برا خانم هاام صدق میکنه عزیزمافراطی صحبت کردن منطقی نیس چ برای زن چ برای مردحرفت مثل حرفا ...

مردای امروزی همینن بی مسولیت و پرتوقع 

زن و بچه میخوان ولی نمیخوان خرجش بدن 

زنم که خرج بخواد بهش میگن پول پرستی 

خودشون پول پرستن که ارث خواهر بالا میکشن حق دیگری میخورن

نمیدونم کیو میگیمن هرکس ک مرد ستیز و زن ستیز باشه خوشم نمیادایشونی ک میگی اگ حرفاش منطقی باشن پس اوک ...

منم بدم میاد از همشون

همون که کارزار سربازی خانوم هارو راه انداخت

از پشت موبایلش به ریش ملت میخنده پولشو میگیره بعد یسری خانوما اینجا براش یقه جر میدن همین حرفاشو تو ...

ی بار یکی حرف قشنگی زد، گفت وقتی میبینی یکی رفته اون سر دنیا همچنان داره با بلاگری و دست توو جیب همین مملکت کردن، پول در میاره مطمئن باش همچین که میگه همه چیش اونجا اوکی نیست

اگر انقدر که می‌گفت اونجا کار ها و شغل های مهم داشت وخ نمیکردم اینهمه وقت بذاره ضبط کنه و ادیت کنه و.... 

بله ی سریا بابت مسئولیت اجتماعی پیج پابلیک دارن و توو تخصص خودشو اطلاعات مهمی میدن، ولی این حجم از وقت گذاشتن برای اینستا یا شغل های عجیبی که میگه دارم، جور در نمیاد 

مردای امروزی همینن بی مسولیت و پرتوقع زن و بچه میخوان ولی نمیخوان خرجش بدن زنم که خرج بخواد بهش میگن ...

چ زن امروزی و چ مرد امروزی همه جوره توشون پیدا میشه 

خیلی خب ولی اگر مردی دیدی که کار هایی که میکنه که گفتم باید بگی خیلی آدم بیخودی هست دفاع اونو نکن

من تو هیچکدوم از حرفام از مرد و زن بی ذات دفاع نکردم و نخواهم کرد، خیالت راحت عزیزم

منفور ترین آدمان و جای دفاع ندارن 

مرد جماعت فقط مفت بر مهریه خیلی خیلی کم باشه تمام حقوق زن باهاش ارث بیشتر براش زن شاغل باشه خرج خونه ...

عزیزم ب اقباله 

منم اقبال خوبی ندارم ولی دیدم ک طرف خرشانسه شوهره میمیره براش 

انقدم مرد هستن ک زن دهنشونو صاف میکنن یا برعکس

ادم خوبه ی طرفه ب قاضی نره

عزیزم ب اقباله منم اقبال خوبی ندارم ولی دیدم ک طرف خرشانسه شوهره میمیره براش انقدم مرد هستن ک زن دهن ...

مرد اونجوری خیلی کمه 

زن های کمی اینجور شانس میارن اکثرشون درست تربیت نشدن 

اتفاقا حرفاش منطقیه.توصیه‌های خوبی هم میکنه. مثلا چون گفته به مردا اعتماد نکنید همه بهش فحش میدن حالا الان مثلا به جای اینکه بگه مردا بگه نود و نه درصد مردا فلانن دیگه مشکل حل میشه؟

بعد برای بلاگری که عملا از ت.جاوز و دختر کشی حمایت میکنه سر و دست میشکونن!