2777
2789
عنوان

چقدر با حرفای شیما کاتوزیان موافق هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 104 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزمنکنه مردا خوبن و ما بدیم؟

ن عزیزم ایشون اگه بلد بود خودش پنج بار ازدواج ناموفق نداشت فقط سعس دارع دختر پسرو به جون هم بندازه 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

توی هر دو جنس هم زن و هم مرد ی سری نقص های رفتاری وجود داره. نباید بگیم همه مردا شیطانن زنا مظلوم... اتفاقا بر عکس زیاده وحرفای این شیما بیشتر چرت و پرت و ستیز گری.. باید واقعیت هارو دید. درضمن هرکس با عقل خودش تصمیم بگیره بهتره تا الگوش بشه کاتوزیان. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بنظرم حرف درستش بیشتر از اشتباهشه اما اره ی سری جاها همرو یکی میکنه این اشتباهه

آره منم نظرم اینه همه مردان شبیه هم نیستن که یا دخترا

🧚🏻‍♀️با ۴ برادر حکم ملکه رو تو خونه دارم 🧚🏻‍♀️

حاضرممم شرط ببندم زنایی ک بهش هیت میدم نهایتا سه چهار تا از ویدیو هاشو دیده باشن

من ۷۰ تا ۸۰ درصد باهاش موافقم

اون ۲۰،۳۰ درصدم بخاطر اینه گاهی همه مردا رو جمع میبنده که اینم بنظرم مشکلی نیست میدونین چرا

چون قررررن هاست که زن ها تحقیر میشدن ،قرن ها زن ستیزی موج میزد و همچین قرن ها به زنان ظلم میشد و....هزاران هزار مشکل دیگه

حالا ک یه نفرم پیدا شده یکمم به مردا دیس میده بنظرم به جایی برنمیخوره😉

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

توی هر دو جنس هم زن و هم مرد ی سری نقص های رفتاری وجود داره. نباید بگیم همه مردا شیطانن زنا مظلوم... ...

الگو من نیستن اما بعضی از حرفاش درسته 

همه ی مردا و زنان شبیه هم نیستن 

🧚🏻‍♀️با ۴ برادر حکم ملکه رو تو خونه دارم 🧚🏻‍♀️

نه مردا هم خوب نیستن ولی اگ مردا بدن چرا خودش 4بار شوهر کرده همه رو تست کردهدخل و خرج مرد خونه تو ب ...

۴ بار شوهرشو از کجات اوردی؟

تو همه سایتا و پیج خودش زده یه بار 

بعدم شیما یه عالمه شغل مثل مهماندار و... داشته و فک نمیکنم اینجوری باشه

من اصلا هیترشم 

الان میان رو سرم میریزن 

میان برچسب پیک می و زن ستیز میزنن 

ولی این خانوم اصلا سلامت روان نداره 

خودش یه تیغ زن حرفه ای بوده ک با پول سه تا شوهرش بالا اومده برین بیوگرافی اصلی و پشت پردشو بخونین یه شیاده 

هدفشم فقط بلاگری نیست کلا کارش تفرقه انداختنه 

بلاگر جماعت تو همه چیززز اظهار نظر میکنن 

حتی همون همه چیزدانش هم راجب هر موضوعی نظر نمیده

نه مردا هم خوب نیستن ولی اگ مردا بدن چرا خودش 4بار شوهر کرده همه رو تست کردهدخل و خرج مرد خونه تو ب ...

یه بار ازدواج رسمی داشته و طلاق گرفته ،بار قبلی در حد دوست پسر بوده

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

۴ بار شوهرشو از کجات اوردی؟تو همه سایتا و پیج خودش زده یه بار بعدم شیما یه عالمه شغل مثل مهماندار و. ...

دختر منم مثل تو فکر میکردم مگه توقع داری زندگی واقعیشو لو بده؟ 

تازه اینو نمیدونم صحت داره یا نه ولی میگن برای اینکه بیشتر سر زبونا بیوفته،کامنتارم با پول خریده براشم مهم نیست بهش هیت میدن فقط هم از چشم ملت نیوفته،نونش تو روغنه