داشتیم میرفتیم شهرستان داداش پدر شوهرم فوت شده بود برای خاکسپاری،من و شوهرم و پدر شوهر و برادر شوهرم، پدر شوهرم ساندویچ پنیر درست کرده بود برادر شوهرم شب قبلش سوسیس داده بود تا براش ساندویچ کنه شوهر من پرسیده بود ما چیزی بیاریم برای تو راه اونا گفته بودن نه چیزی نیارین ما رفتیم وسط راه برای استراحت پیاده شدیم گفتیم صبحونه هم میخوریم پدر شوهرم به برادر شوهرم ۲ تا ساندویچ سوسیس داد و گفت خودش دیشب سوسیس آورده برای خودش و شوهرم و من هم ساندویچ نون و یه مقدار پنیر آورده بود برادر شوهرم یکی از ساندویچ های سوسیسش رو داد به من منم تعارف کردم که نمیخام اما به زورداد بعد پدر شوهرم ساندویچ رو از توی دستم گرفت و داد به پسرش و به منو شوهرم نون پنیر داد خیلی ناراحت شدم از تو دستم با یه حالتی گرفت و داد به دست پسرش و گفت نمیخاد اینا مال خودت بوده خودت آوردی باز برادر شوهرم به زور بهم داد ولی من خیلی ناراحت شدم بچه ها درست ترین رفتار با این مدل پدر شوهرا چیه از این کارا همیشه میکنه نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم گاهی به شدت ازش بدم میاد
بحث سوسیس نیست خوشگلم بحث احترامه مگه ادم یه بار کم بخوره یا نخوره میمیره بحث رفتار اون ادمه که اینج ...
دقیقا موافقتم من اصلا فکر نمیکردم این جوری بکنه چون من و شوهرم شب تماس گرفتیم که شما غذا درست نکنین ما غذا میاریم ولی به همسرم گفته بودن که نه ما وقت غذا خوردن نداریم خودمون ساندویچ میاریم مادر شوهرم درست کرده بود داده بود و چون مسافر بود نیومد به اون مجلس ترحیم
هزار آفرین .منم ندیدم آدم از پدر شوهر پیر انتظار غذا درست کردن برا تو راه داشته باشن...آدم میمونه از ...
من از کسی انتظار غذا درست کردن برای تو راه نداشتم والا شب قبل تماس نمیگرفتم که خودم برای همه غذا بذارم قضاوت کردن براتون خیلی آسونه انگار و دوست دارید نمک روی زخم آدما بپاشید آدم میمونه از این رفتارهای شما
دقیقا منم ۴ ساله خونه پدرشوهرم نرفتم چون هروقت میرفتیم مادرشوهرم هرچی تو یخچال بود میاورد یا سیع یه ...
خوبه بازشوهرت هواتو داره من شوهرم اونجوری نیست همین باعث میشه هررفتاری دوست دارن انجام بدن انقدر ازشوهرم میکنن امادریغ ازیه تومن که بدن دست بچم ولی با این وجود شوهرم میگه خب من دوست دارم بدم شاید اونادوست ندارن 😵💫🥲 دعوتاشونم سالی یه بار به زور اونم آخروقت دعوت میکنن وقتی خودم غذا پختم 😐😐
عزیزم من به رسم بزرگ کوچیکی تماس گرفتم تا غذا بیشتر درست کنم و ببرم اما اونا گفتن شما درست نکنین چون ...
میدونم چی میگی عزیزم اشکال نداره ازاین بعد ازاین رفتارا داشت همونجا تو جمع یه چیزی بگو تا تکرار نکنه همون موقع که برادرشوهرت دوباره تعارف زد میگفتی بیخیال داداش میبینی بابا راضی نیست نمیخورم ازگلوم پایین نمیره اینجوری
خوبه بازشوهرت هواتو داره من شوهرم اونجوری نیست همین باعث میشه هررفتاری دوست دارن انجام بدن انقدر ازش ...
دقیقا منم چیزی میگم شوهرم همینو میگه،میگه خب اونا دوس ندارن فلان کارو انجام بدن اما من مثل اونا نیستم من دوست دارم انجام بدم براشون میفهمم چی میگی عزیزم