2777
2789
عنوان

پدر شوهر بدجنسم

| مشاهده متن کامل بحث + 3812 بازدید | 177 پست
بحث سوسیس نیست خوشگلم بحث احترامه مگه ادم یه بار کم بخوره یا نخوره میمیره بحث رفتار اون ادمه که اینج ...

دقیقا موافقتم من اصلا فکر نمی‌کردم این جوری بکنه چون من و شوهرم شب تماس گرفتیم که شما غذا درست نکنین ما غذا میاریم ولی به همسرم گفته بودن که نه ما وقت غذا خوردن نداریم خودمون ساندویچ میاریم مادر شوهرم درست کرده بود داده بود و چون مسافر بود نیومد به اون مجلس ترحیم

هزار آفرین .منم ندیدم آدم از پدر شوهر پیر انتظار غذا درست کردن برا تو راه داشته باشن...آدم میمونه از ...

من از کسی انتظار غذا درست کردن برای تو راه نداشتم والا شب قبل تماس نمیگرفتم که خودم برای همه غذا بذارم قضاوت کردن براتون خیلی آسونه انگار و دوست دارید نمک روی زخم آدما بپاشید آدم میمونه از این رفتارهای شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا من زنگ زدم که غذا بذارم ببریم ولی اونا اصرار داشتن که ما چیزی درست نکنیم من از کجا میدونستم که ...

اره دیگه اونم نباید میگفت نیارین وقتی میخواست اون رفتاروکنه البته شوهرت باید اونجا یه واکنش نشون میداد حداقل 

دقیقا منم ۴ ساله خونه پدرشوهرم نرفتم چون هروقت میرفتیم مادرشوهرم هرچی تو یخچال بود میاورد یا سیع یه ...

خوبه بازشوهرت هواتو داره من شوهرم اونجوری نیست همین باعث میشه هررفتاری دوست دارن انجام بدن انقدر ازشوهرم میکنن امادریغ ازیه تومن که  بدن دست بچم ولی با این وجود شوهرم میگه خب من دوست دارم بدم شاید اونادوست ندارن 😵‍💫🥲 دعوتاشونم سالی یه بار به زور اونم آخروقت دعوت میکنن وقتی خودم غذا پختم 😐😐

عزیزم من به رسم بزرگ کوچیکی تماس گرفتم تا غذا بیشتر درست کنم و ببرم اما اونا گفتن شما درست نکنین چون ...

میدونم چی میگی عزیزم اشکال نداره ازاین بعد ازاین رفتارا داشت همونجا تو جمع یه چیزی بگو تا تکرار نکنه همون موقع که برادرشوهرت دوباره تعارف زد میگفتی بیخیال داداش میبینی بابا راضی نیست نمیخورم ازگلوم پایین نمیره اینجوری 

خوبه بازشوهرت هواتو داره من شوهرم اونجوری نیست همین باعث میشه هررفتاری دوست دارن انجام بدن انقدر ازش ...

خب شوهرم خودش میره فکر نکن من ۴ ساله نرفتم شوهرم نرفته اتفاقا اولین نفر شوهرمه که تو همه مراسماشون میره کاری نداره من برم یا نرم 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

خوبه بازشوهرت هواتو داره من شوهرم اونجوری نیست همین باعث میشه هررفتاری دوست دارن انجام بدن انقدر ازش ...

دقیقا منم چیزی میگم شوهرم همینو میگه،میگه خب اونا دوس ندارن فلان کارو انجام بدن اما من مثل اونا نیستم من دوست دارم انجام بدم براشون میفهمم چی میگی عزیزم

زیاد اذیت نکن خودتو میتونستی البته کدبانوییت رو نشون بدی کیکی ساندویچی چیزی ببری عقل اونا همونقد میرسه مردا زیاد فک نمیکنن به کاری که انجام میدن 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

دقیقا منم چیزی میگم شوهرم همینو میگه،میگه خب اونا دوس ندارن فلان کارو انجام بدن اما من مثل اونا نیست ...

خب این بده دیگه نمیدونم ازبی سیاستی ماهاست که شوهرامون اینجورین یا چیه نمیدونم والا جالب اینجاست هرچی واسشون میگیره شوهرم بهم میگه ولی مادرش ازمن پنهون میکنه خیلی مارموزن خانوادگی