2777
2789
عنوان

پدر شوهر بدجنسم

| مشاهده متن کامل بحث + 3909 بازدید | 177 پست
منم خسته شدم از کاراش اصلا نمیفهممش دم مرگه یه خسیس بازیایی درمیاره که نگو انگار میخاد ببر سرقبرش

دقیقا این مرتیکه تازه من مادرشوهرم مرده این زن گرفته زنش قشنگ پرش میکنه این مرتیکه هم گاهی قشنگ شوهرمو بر علیه من میکنه

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این بده دیگه نمیدونم ازبی سیاستی ماهاست که شوهرامون اینجورین یا چیه نمیدونم والا جالب اینجاست هرچ ...

یعنی بهت یه چیزی بگم برگات بریزه من خونه و جهاز آوردم یعنی خب بابام داد گفت دخترم سرش بالا باشه خودم یه خونه هم گرفتم مسکن مهر بعد اومدن با ادا اصول و این نداره فقیره داییشو مفت انداختن خونه ی من بدون اجاره سر دل رحمی

دقیقا این مرتیکه تازه من مادرشوهرم مرده این زن گرفته زنش قشنگ پرش میکنه این مرتیکه هم گاهی قشنگ شوهر ...

اینا از کمبودشونه بدبختا معلوم نیست تو بچگی شون چی کم داشتن حالا زندگی های بچه هاشونو خراب میکنن

مث من یه بار مادرشوهرم غذاییی ک جلو من بود تازه دو لقمه رو خورده بودم یهو از جلوم ورداشت داد ب جاریم یکم مونده بود بغضم بترکه نتونستم دیگ غذا بخورم

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

یعنی بهت یه چیزی بگم برگات بریزه من خونه و جهاز آوردم یعنی خب بابام داد گفت دخترم سرش بالا باشه خودم ...

یعنی گفتن دایی شوهرت نداره فقیره؟ قبول نمیکردی میگفتی اجاره دادم 

چندساله نشسته؟ به یه بهونه ای بلندش کن تا گندنزده به همه جای خونه بگو به پولش نیازدارم بده اجاره

مث من یه بار مادرشوهرم غذاییی ک جلو من بود تازه دو لقمه رو خورده بودم یهو از جلوم ورداشت داد ب جاریم ...

چه مادرشوهر سمییی توام غذای خودشو برمیداشتی میخوردی بخدا ای حال میداد 😂

باورم نمیشه یعنی بی دلیل یا چیزی گفتی کاری کردی مثلا بگی دوست ندارم یا خوشمزه نیست 

مث من یه بار مادرشوهرم غذاییی ک جلو من بود تازه دو لقمه رو خورده بودم یهو از جلوم ورداشت داد ب جاریم ...

وایی ببین درکت میکنم چقدر بیشعورن آخه چطور میتونن این جور رفتار کنن نگا من عروس بزرگم هروقت می‌رفتیم خونه ی مادر شوهرم من و جاری کوچیکم ظرف می‌نشستیم پدر شوهرم فقط از عروس کوچیکش تشکر میکرد منم که هیچی همیشه موقع غذا کشیدن اول به اون میده نمیدونم چرا آخه یه پیرمرده ۷۶ ساله چه مرگشه

یعنی گفتن دایی شوهرت نداره فقیره؟ قبول نمیکردی میگفتی اجاره دادم چندساله نشسته؟ به یه بهونه ای بلندش ...

۵ ساله نشسته واقعا نداره و بیکاره اما آخه به من چه بعد عوض تشکر برای یه ساندویچ ببین چیکار می‌کنه پیرمرده نادون

وایی ببین درکت میکنم چقدر بیشعورن آخه چطور میتونن این جور رفتار کنن نگا من عروس بزرگم هروقت می‌رفتیم ...

تو چندسالته جاریت چندسالشه 

شاید تو یه چیزی داری که باعث شده اینجوری باهات تا کنن یا اوایل باهاشون بد بودی یا اوضاع مالیتون بهترازاوناست

یعنی گفتن دایی شوهرت نداره فقیره؟ قبول نمیکردی میگفتی اجاره دادم چندساله نشسته؟ به یه بهونه ای بلندش ...

خداروشکر فقط همه چی بنام خودمه دریغ از یه تشکر که بگن بابا دستت درد نکنه تازه طلبم دارن مفت خورها

۵ ساله نشسته واقعا نداره و بیکاره اما آخه به من چه بعد عوض تشکر برای یه ساندویچ ببین چیکار می‌کنه پی ...

خب کم کم بگید بلندشه اینا لیاقت کمک ومهربونی ندارن بنظرم شل میگیری خیلی اونام راحت برخورد میکنن یا ناراحتیتو نشون نمیدی

تو چندسالته جاریت چندسالشه شاید تو یه چیزی داری که باعث شده اینجوری باهات تا کنن یا اوایل باهاشون بد ...

من زیادی سواری دادم عزیزم من زیادی قربون صدقه شون رفتم من تک دختر بودم پدرم قبل فوتش من یک سال خونه دار بودم همه چی به نامم خرید و گفت منتی بالا سرت نباشه من مثل کلفت براشون کار کردم مادر شوهرم مریض بود شلوارشو عوض کردم گفتم محبت گم نمیشه اما خب با گذشت زمان یادشون می‌ره بله من به تنهایی ثروتم با پدرشوهرم برابری می‌کنه با اینکه الان فقط ۳۰ سالمه