2777
2789
عنوان

پدر شوهر بدجنسم

| مشاهده متن کامل بحث + 3909 بازدید | 177 پست
دیگه باباشه چی بگه ولی می‌دونه اشتباه کرده

خب تو خوت نریز به شوهرت با لحن اروم بگو دیدی چطور رفتار کرد سر یه سوسیس 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

منم یکی ازخواهرام همچین رفتاری میکنه تو خونه مادری چون آشپزی میکنه غذارم خودش میکشه برای بچه هاش وخ ...

ایندفعه خودت اشپزی کن همینکارو کن براش عبرت بشه

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم پره ازش یه بار از حموم اومده بودم بیرون مهمونی خاله ی شوهرم دعوت بودم هنوزحاضرنشده بودم جلو ...

به نظرم بیشتر خودت مقصری اولا که شما ایشون را می‌شناختی .بعد هم من ندیدم سوال کنن من چیزی بیارم یا نه شما باید هر چیزی دوست داشتی برای خودتون و حتی یه کم هم بیشتر میبردی ۹۰درصد خودت مقصری آخه از پدر شوهرچه انتظاری داری برات تغذیه تو راه بیاره .والا ما که هر جا رفتیم با خانواده ی همسر که مادر شوهر هم بوده خودمون وسیله برداشتیم و به بقیه هم دادیم از به مرد چه انتظاری داری .استارتر اشتباه خودت بوده اینو خواهرانه بهت میگم که دیگه تکرار نکنید این اشتباه را .

بهدنظرم وقتی برای خودتون خوراکی نبردین و از پدرشوهرت انتظار داشتی براتون بیاره باید منتطر بی احترامی ...

دقیقا .خود استارتر مقصره و باید اشتباهش را بپذیرد تا تکرارش نکنه .برادر شوهرت به پسر مجرد به فکر تو راهش بوده اون وقت اسی که خانم خونه هست برا تو را چیزی بر نداشته 

ایندفعه خودت اشپزی کن همینکارو کن براش عبرت بشه

منم اشپزی میکنم ولی نمیتونم مثل اون باشم ذاتن نمیتونم بین بچه خودموبچه دیگه فرق بذارم اونم سرغذاخوردن اتفاقا یه بارخواستم تلافی کنم نتونستم 

کسی که تاپیک میزنه از تجربه و نظر دیگران استفاده کنم و به نظر من اشتباه از خود اسی بوده که فرصت بی ا ...

هزار آفرین .منم ندیدم آدم از پدر شوهر پیر انتظار غذا درست کردن برا تو راه داشته باشن...آدم میمونه از بعضی انتظارها

در کل استارتر ناراحت نباش اگه اون ساندویچ را نخوری چون سویس و کالباس معلوم نیست از چه گوشت سگ و گربه ...

بحث سوسیس نیست خوشگلم بحث احترامه مگه ادم یه بار کم بخوره یا نخوره میمیره 

بحث رفتار اون ادمه که اینجوری بنظرم خودشو بی ارزش نشون داده بیشتر 

بحث سوسیس نیست خوشگلم بحث احترامه مگه ادم یه بار کم بخوره یا نخوره میمیره بحث رفتار اون ادمه که اینج ...

درسته ولی باعث این بی احترامی خود اسی بوده آخه کی از یه پیرمرد نزدیک۸۰ ساله انتظار داره برا تو راهش غذا بیاره اصلا درستش بود استارتر خودش میاورد و اون پیرمرد هم یه کم از کنارش میخورد .اسی خودش فرصت بی احترامی به اونا داده .اون سوسیس هم بخاطر این گفتم تا از ناراحتی اسی کم کنم که ضرر نکرده اگه از اون غذا نخورده و گرنه می‌دونم بحث نوع غذا نیست

درسته ولی باعث این بی احترامی خود اسی بوده آخه کی از یه پیرمرد نزدیک۸۰ ساله انتظار داره برا تو راهش ...

حرف شمام تاحدودی درسته بهتره ادم دستش پیش کسی دراز نباشه تامیتونه چون اسی اخلاق اونو میدونسته بهتربود یه چیزی برمیداشت تامجبورنشه ازغذای اون بخوره 

منم یه بار میرفتیم جایی باخانواده شوهر ما صبحونه رو خوردیم تقریبا راه سه چهار ساعته بود من دیگه چیزی برنداشتم تو راه چون خورده بودیم بعد این مادرشوهره تانشستیم تو ماشین دیدم جلو دروایساده غرغرمیکنه اره زنونگی ندارن وازاین حرفا  چیزی برنداشتن واسه تو راه 

منم گفتم ماصبونه خوردیم نترسین نمیخوایم باشماچیزی بخوریم اگه میگفتین واسه شما نون برمیداشتم نمیدونستم شما نخوردین 

ادما انقدر بد شدن مخصوصا وقتی پدرشوهرمادرشوهرمیشن فکرمیکنن چه خبره صاحب عروسن شدن وهرطور میخوان رفتارمیکنن

هزار آفرین .منم ندیدم آدم از پدر شوهر پیر انتظار غذا درست کردن برا تو راه داشته باشن...آدم میمونه از ...

من از کسی توقع ندارم خانوم محترم من نوشتم و گفتم زنگ زدم چی بپزم بیارم خودشون گفتن نیارین خودمون آماده می‌کنیم منم گفتم هرجور شما صلاح میدونین خانوم چرا قضاوت میکنی و ادمو بدتر ناراحت میکنی

حرف شمام تاحدودی درسته بهتره ادم دستش پیش کسی دراز نباشه تامیتونه چون اسی اخلاق اونو میدونسته بهتربو ...

عزیزم من به رسم بزرگ کوچیکی تماس گرفتم تا غذا بیشتر درست کنم و ببرم اما اونا گفتن شما درست نکنین چون ما وقت نداریم خودمون ساندویچ میاریم شما هیچی نیارین من از کجا میدونستم اخه

بحث سوسیس نیست خوشگلم بحث احترامه مگه ادم یه بار کم بخوره یا نخوره میمیره بحث رفتار اون ادمه که اینج ...

دقیقا من زنگ زدم که غذا بذارم ببریم ولی اونا اصرار داشتن که ما چیزی درست نکنیم من از کجا میدونستم که این رفتار قراره بشه

دقیقا منم ۴ ساله خونه پدرشوهرم نرفتم 

چون هروقت میرفتیم مادرشوهرم هرچی تو یخچال بود میاورد یا سیع یه مرغ مینداخت تو قابلمه اما دخترش که دفعه اخر رفته بودم دیدم برای دخترش تدارک دیده ماهی با اینکه میدونست من ماهی خیلی دوس دارم هیچوقت درست نمیکرد براشون کدو حلوایی پخته سرسفره هی به دامادش میگفت فلانی ماهی بردار به من نمیگفت پشت بندش شوهرم بهم بلند میگفت ماهی بخور برام میزاشت اونم ضایع میشد میگفت بهم بردار دیگه شد اخرین بارم بعد از اون کلی بهم گفت بیا نرفتم بهونه اوردم بعدش باردار شدم غذا میپخت میفرستاد بازم نرفتم فکر کرده بود از این طریق میتونه بیاد بره بخاطر بچم کور خونده بود منم سرسنکین سالی یه زنگ میزنم عید رو تبریک میگم تمام هیچوقت هم بروش نیاوردم که چرا خونه بابای خودمم باشه همینکارو میکنم فرقی نداره کجا خودمم دعوت نمیکنم بابامم باشه حتی نفر اول زندگیم بچمه دیگه بقیه تو وهله دوم و بعد برام هستن 

درسته ولی باعث این بی احترامی خود اسی بوده آخه کی از یه پیرمرد نزدیک۸۰ ساله انتظار داره برا تو راهش ...

من از کسی انتظاری ندارم خودشون گفتن ما خودمون دوست داریم یه چیزی بیاریم و شما هیچی نیارید چون ما وقت غذا خوردن نداریم خودمون ساندویچ میاریم خدا نکنه من از کسی انتظار یه لقمه نون داشته باشم تا خدا هست چرا بنده خانوم