2777
2789
عنوان

پدر شوهر بدجنسم

| مشاهده متن کامل بحث + 3906 بازدید | 177 پست
منم یکی ازخواهرام همچین رفتاری میکنه تو خونه مادری چون آشپزی میکنه غذارم خودش میکشه برای بچه هاش وخ ...

وایی نگو پدر شوهرم غذا کم می‌کشه تو بشقابا تازه من بخاطر شوهرم هر دوهفته یه بار جمعه باشه میریم اونجا فقط هم قابلمه برنج رو آقا خودشون باید بکشن

درست میگی عزیزم من فکرشو نمی‌کردم اصلا من گفتم ناهار درست میکنم گفت نه نمیخاد از سری بعدی خوب شد گفت ...

خواستیم ببری اندازه خودت وشوهرت ببر بیشتر درست نکنی اصلا هم خودتو بزن به بیخیالی 

بگو گدت زاده دیگه یه سوسیس چیه 

شوهرت دید چی گفت ؟

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اسی مفهوم حرفمو متوجه شد اصلا لحنم بد نبود عزیزم

ایشون تاپیک زدن میگن نمیتونن ناراحتیشونو بروز بدن نمیتونن حرفشونو بزنن،بعد شما با اون لحن باهاش حرف میزنی و چون چیزی نگفته میگی متوجه حرفم شد و لحنم بد نبود؟عادت دارید وقتی یکی زمین خورده شمام یکی دیگه بهش بزنید؟

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

خواستیم ببری اندازه خودت وشوهرت ببر بیشتر درست نکنی اصلا هم خودتو بزن به بیخیالی بگو گدت زاده دیگه ی ...

البته من مقصر شوهرشم میدونما ...اونم خیلی مقصره

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

وایی نگو پدر شوهرم غذا کم می‌کشه تو بشقابا تازه من بخاطر شوهرم هر دوهفته یه بار جمعه باشه میریم اونج ...

چقدرزشته آدم انقدر گدا گشنه باشه الهی انقدرخدابهشون بده تا انقدر تنگ نظر وبخیل نباشن وبه خودشون بیان 

بعد میان مینالن که چرا خدا مارونمیبینه اینا ذاتن اینطورن انقدرخودخواه هستن که همه چی روبرای خودشون میخوان حالا خوراکی که ارزش خاصی هم  نداره ادم سراون خودشو خراب کنه 

دیگه باباشه چی بگه ولی می‌دونه اشتباه کرده

چقدر ساده ای ...چون باباشه هر کارم کرد باید بگید دستت درد نکنه؟؟؟؟ باید میتوپیدی به شوهرت که من به احترام بابای تو پاشدم اومدم شهرستان واسه مراسم،وگرنه برادر پدرشوهرم یه تسلیت میگفتمو تمام ...اینه جای تشکرش؟؟؟

ایشون تاپیک زدن میگن نمیتونن ناراحتیشونو بروز بدن نمیتونن حرفشونو بزنن،بعد شما با اون لحن باهاش حرف ...

کسی که تاپیک میزنه از تجربه و نظر دیگران استفاده کنم و به نظر من اشتباه از خود اسی بوده که فرصت بی احترامی به بقیه داده چون اینجا درست اسن بود اسی برای پدرشوهر ۷۶ سالش غذا درست کنه نه تماس بگیره غذا درست کنم یا نه نهایت درست میکرد به اندازه خودشون... کار پدرشوهرش اشتباه بوده یا نه رو کاری نداشتم  گفتم که اسی از این به بعد به ادمای اطرافش فرصت بی احترامی نده عزیزم

کسی که تاپیک میزنه از تجربه و نظر دیگران استفاده کنم و به نظر من اشتباه از خود اسی بوده که فرصت بی ا ...

لحنت بد بود عزیزم،ایشون الان خودش تو فشارو ناراحتیه،خودتو بزار جاش پاشده یکاره رفته شهرستان مراسم برادره پدرشوهرش حالا یه ذره آشغال گوشت چی بوده از دستش کشیده؟؟؟ کدوم اشتباه؟جای تشکرش بوده؟

فدای تو بشم

عزیزمی،یسریا عادت دارن به نمک رو زخم بقیه پاشیدن،این شرایطا برای همه هست امیدوارم با خودشونم با این لحن صحبت نشه چون هیچکس بی نقص و کامل نیست که اشتباه ازش سر نزنه

لحنت بد بود عزیزم،ایشون الان خودش تو فشارو ناراحتیه،خودتو بزار جاش پاشده یکاره رفته شهرستان مراسم بر ...

پدر شوهرش که صد در صد کارش درست نبود ولی اسی میتونست اجازه نده باهلش این رفتار بشه چون  رفتار ادما که دست ما نیست ولی رفتار خودمون دست ما ....اسی قبلا از خونواده همسرش اینجور رفتار دیگه باید بجای اینکه اونارو تغییر بده (که تغییر نمیکنن) رفتار خودشو باهاشون تغییر بده همون که گفت دوش گرفتم خونشون بهش حرف نامناسب زده درستش این با اینجور ادما رسمی باشی