2777
2789
عنوان

بعد چند سال میشه دوباره کنکور بدم

138 بازدید | 26 پست

سلام من ۲۸ سالمه و دو تا بچه کوچیک ۷،۴ ساله دارم ۷،۸ سال پیش رشته زیست شناسی دانشگاه پیام نور ترم اول چون ازدواج کردم ول کردم اما همیشه تو دلم بود الان میخوام کنکور انسانی شرکت کنم برای حقوق به نظرتون میتونم ؟؟؟ خیلی علاقه دارم حفظیاتمم خیلی خوبه ، درس هایی مثله تاریخ و جغرافیا ‌و دین زندگی و عربیم عالیه، فقط ریاضیم مشکل داره که تو کنکور انسانی نیست ، به نظرتون از الان بخونم ؟؟ کلاس تست زنی هم نمیخوام برم هزینه بر میشه برام کتاب تست می‌خرم 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

منم 27 سالمه و متاهلم و شاغل 

دارم میخونم 

چرا نشه عزیزم 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره حتما میشهمیخواید حتما دولتی قبول بشید؟

دولتی باشه بهتره وای رتبه زیر هزار می‌خواد ،  پیام نور هم قبول بشم خوبه 

بله که میتونی کافیه اراده کنی ولی به نظرم روانشناسی از حقوق شیرین تر و بهتره

نمی‌دونم ولی حقوق بیشتر دوست دارم 

یه نظر شخصی بدم؟ برو پیام نور بگو سابقه داری شاید بذارن دوباره بخونی و اگر واحدی پاس کردی تطبیق بدی. 

ببین موردی نیست ولی فکر کنم مطمئنم نیستم چون نطام قدیمی باید دوباره نهایی ها رو امتحان بدی به اسم ترمیم معدل که شرایطت یکسان بشه . اینا رو بپرس . ولی فکر کنم پیام نور همونو بخوای بخونی حتی یه رشته دیگه هم ثبت نام در محل بکنه نیازی نباشه . اینا رو بپرس. تگر دانشگاه دولتی یا دیگه هم میخواد که فک کنم همون معدل همراه با کنکور بدی دوباره تگه برا لیسانس میخوای. موفق باشی . ❤️

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.