2777
2789
عنوان

پدر شوهر بدجنسم

| مشاهده متن کامل بحث + 4720 بازدید | 185 پست

اگه بقیه خونواده شوهرت درک و شعور دارن و فقط مشکل پدرشوهره سعی کن زیاد باهاش برخورد نداشته باشی سوای کار بسیار زشت پدرشوهرت توی اون جمع به عنوان تنها خانم خوش سلیقگی میکردی یه چیزی میبردی یا برای خرید قبلش با شوهرت هماهنگ میکردی

منم جواب دادم اسی نباید تماس میگرفت واسه غذا همین که تماس گرفته آیا بیارم یا نیارم خودشو کوچیک کرده ...

لحن آدم خیلی رو برداشت دیگران تاثیر داره 

درسته همینو گفتی ولی با لحن بد

اگه این طور بخوای حساب کنی پدر شوهره هم چیزی نگفته 

فقط لحنش بد بوده 

مواظب حرف زدنت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم اگه کلی به موضوع نگاه کنی اشتباه اول و اسی کرده اصلا نباید زنگ میزد باید به اندازه خودشون بلکه ب ...

من زنگ زدم که غذا بیشتر درست کنم و بهشون بگم شما دیگه درست نکنین اما اونا گفتن نه ما وقت غذا خوردن تو راهو نداریم شما چیزی نیارین ما ساندویچ یا غذای حاضری خودمون میاریم منم چه میدونستم پدر شوهرم مرد ۷۶ ساله اینقدر گشنه است که قرار این ادا اصول ها رو دربیاره چه میدونستم ولی الان متوجه اشتباهم شدم 

لحن آدم خیلی رو برداشت دیگران تاثیر داره درسته همینو گفتی ولی با لحن بداگه این طور بخوای حساب کنی پد ...

من حرف بدی نزدم بی احترامی هم نکردم! من نگفتم کار پدرشوهرش درست یا غلط خواستم به اسی بگم جوری رفتاردکنه که به بقیه فرصت بی احترامی نده

من حرف بدی نزدم بی احترامی هم نکردم! من نگفتم کار پدرشوهرش درست یا غلط خواستم به اسی بگم جوری رفتارد ...

لحنت بد بود چه بپذیری چه نه 

الانم باید بابتش عذر خواهی کنی 

چون به اندازه ی کافی دل کسی که این تارپیکو زده شکسته شده بود ، نیاز به نمک نداشت

من زنگ زدم که غذا بیشتر درست کنم و بهشون بگم شما دیگه درست نکنین اما اونا گفتن نه ما وقت غذا خوردن ت ...

والا بارها شده تو شرایط شما اطرافیان گفتن تو درست نکنیا اصلا ولی من اونجا گفتم باشه ولی قطع کردم به اندازه خودمون اکثرا بیشتر هم درست کردم بعد رفتم دیگه وا اصلا غذا اونا کم بوده یعنی اگه من غذامو نمیبردم گردش کوفتم میشده چون باید مینشستم ببینم غذا اونا به من میرسه یا نه اینجوری بهت گفتم که از این به بعد کار خودتو کنی تا بقیه باهات رسمی رفتار کنن نه بی احترامی عزیزم

لحنت بد بود چه بپذیری چه نه الانم باید بابتش عذر خواهی کنی چون به اندازه ی کافی دل کسی که این تارپیک ...

شما حتما بد برداشت کردی و  خوندی عزیزم  چون اسی مفهوم حرفمو متوجه شد و اصلا ناراحت نشد و حتی نگفت بد حرف زدم که البته نزدم (چه میشه کردن چت و تایپ همین مشکلات بد برداشت کردنو داره دیگه)

مثلا احترام گذاشتم خواهر زنگ زدم گفتم خودم غذا میپزم میارم گفتن نه ما وقت غذا خوردن تو راه نداریم خو ...

میدونم عزیزم ولی دیگه نکن،بیکاری ...واسه همچین آدمی

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

والا بارها شده تو شرایط شما اطرافیان گفتن تو درست نکنیا اصلا ولی من اونجا گفتم باشه ولی قطع کردم به ...

ممنونم ازت تا حالا این جوری بهش نگاه نکرده بودم ممنون که بهم یاد دادی 

بهدنظرم وقتی برای خودتون خوراکی نبردین و از پدرشوهرت انتظار داشتی براتون بیاره باید منتطر بی احترامی ...

چه ربطی داشت؟چرا دلشو میشکونی ....

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

منم یکی ازخواهرام همچین رفتاری میکنه  تو خونه مادری چون آشپزی میکنه غذارم خودش میکشه برای بچه هاش وخودش مخصوص میکشه برای من وبچم وشوهرم کمتر نمیدونم ازمن بدش میاد میخواد اینجوری عقده هاشو خالی کنه یه بارخواستم رفتارشو تلافی کنم دیدم من نمیتونم مثل اون باشم واقعاا نمیدونم چجوری ادب میشن این ادما دیگه خونشم نمیرم چندوقتیه