داشتیم میرفتیم شهرستان داداش پدر شوهرم فوت شده بود برای خاکسپاری،من و شوهرم و پدر شوهر و برادر شوهرم، پدر شوهرم ساندویچ پنیر درست کرده بود برادر شوهرم شب قبلش سوسیس داده بود تا براش ساندویچ کنه شوهر من پرسیده بود ما چیزی بیاریم برای تو راه اونا گفته بودن نه چیزی نیارین ما رفتیم وسط راه برای استراحت پیاده شدیم گفتیم صبحونه هم میخوریم پدر شوهرم به برادر شوهرم ۲ تا ساندویچ سوسیس داد و گفت خودش دیشب سوسیس آورده برای خودش و شوهرم و من هم ساندویچ نون و یه مقدار پنیر آورده بود برادر شوهرم یکی از ساندویچ های سوسیسش رو داد به من منم تعارف کردم که نمیخام اما به زورداد بعد پدر شوهرم ساندویچ رو از توی دستم گرفت و داد به پسرش و به منو شوهرم نون پنیر داد خیلی ناراحت شدم از تو دستم با یه حالتی گرفت و داد به دست پسرش و گفت نمیخاد اینا مال خودت بوده خودت آوردی باز برادر شوهرم به زور بهم داد ولی من خیلی ناراحت شدم بچه ها درست ترین رفتار با این مدل پدر شوهرا چیه از این کارا همیشه میکنه نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم گاهی به شدت ازش بدم میاد
اگه بقیه خونواده شوهرت درک و شعور دارن و فقط مشکل پدرشوهره سعی کن زیاد باهاش برخورد نداشته باشی سوای کار بسیار زشت پدرشوهرت توی اون جمع به عنوان تنها خانم خوش سلیقگی میکردی یه چیزی میبردی یا برای خرید قبلش با شوهرت هماهنگ میکردی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گلم اگه کلی به موضوع نگاه کنی اشتباه اول و اسی کرده اصلا نباید زنگ میزد باید به اندازه خودشون بلکه ب ...
من زنگ زدم که غذا بیشتر درست کنم و بهشون بگم شما دیگه درست نکنین اما اونا گفتن نه ما وقت غذا خوردن تو راهو نداریم شما چیزی نیارین ما ساندویچ یا غذای حاضری خودمون میاریم منم چه میدونستم پدر شوهرم مرد ۷۶ ساله اینقدر گشنه است که قرار این ادا اصول ها رو دربیاره چه میدونستم ولی الان متوجه اشتباهم شدم
من زنگ زدم که غذا بیشتر درست کنم و بهشون بگم شما دیگه درست نکنین اما اونا گفتن نه ما وقت غذا خوردن ت ...
والا بارها شده تو شرایط شما اطرافیان گفتن تو درست نکنیا اصلا ولی من اونجا گفتم باشه ولی قطع کردم به اندازه خودمون اکثرا بیشتر هم درست کردم بعد رفتم دیگه وا اصلا غذا اونا کم بوده یعنی اگه من غذامو نمیبردم گردش کوفتم میشده چون باید مینشستم ببینم غذا اونا به من میرسه یا نه اینجوری بهت گفتم که از این به بعد کار خودتو کنی تا بقیه باهات رسمی رفتار کنن نه بی احترامی عزیزم
لحنت بد بود چه بپذیری چه نه الانم باید بابتش عذر خواهی کنی چون به اندازه ی کافی دل کسی که این تارپیک ...
شما حتما بد برداشت کردی و خوندی عزیزم چون اسی مفهوم حرفمو متوجه شد و اصلا ناراحت نشد و حتی نگفت بد حرف زدم که البته نزدم (چه میشه کردن چت و تایپ همین مشکلات بد برداشت کردنو داره دیگه)