2777
2789
عنوان

پدر شوهر بدجنسم

| مشاهده متن کامل بحث + 4720 بازدید | 185 پست
وایی ببین درکت میکنم چقدر بیشعورن آخه چطور میتونن این جور رفتار کنن نگا من عروس بزرگم هروقت می‌رفتیم ...

ای گفتی بخدا همیشه ادم و له میکنن جلو بقیه، وای وای دقیقا منم هر موقع ظرف میشستم پدرشوهرم ازم تشکر میکرد ولی مادرشوهرم خودشو ب اون راه میزد ولی برا عروس بزرگش هی ب ترکی میگفت دخترم دستت درد نکنه و فلان

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

خداروشکر فقط همه چی بنام خودمه دریغ از یه تشکر که بگن بابا دستت درد نکنه تازه طلبم دارن مفت خورها

خب لیاقت ندارن بگو شوهرت بگه بلند شه خودپدرشوهرتینا یه فکری بحالش بکنن 

البته اگه اون ادم خوبیه به اینا ربط نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب لیاقت ندارن بگو شوهرت بگه بلند شه خودپدرشوهرتینا یه فکری بحالش بکنن البته اگه اون ادم خوبیه به ای ...

آخه من میگم اشکالی نداره بشینه ولی نباید مادر شوهرم یه بار بگه عروس گلم دستت درد نکنه به برادرم جا دادی این همه مدت میشینه خدا خیرت بده من حرفم اینه به شوهرم گفتم میگه خب من از طرف اونا ازت تشکر میکنم

من زیادی سواری دادم عزیزم من زیادی قربون صدقه شون رفتم من تک دختر بودم پدرم قبل فوتش من یک سال خونه ...

خب عقده دارن میخوان یجوری اذیتت کنن اعتماد بنفستو بگیرن همیشه وقتی ازکسی بالاتری دوست داره خردت کنه 

آخه من میگم اشکالی نداره بشینه ولی نباید مادر شوهرم یه بار بگه عروس گلم دستت درد نکنه به برادرم جا د ...

چرا شوهرت خودشون زبون دارن شعورم دارن اگه اینجوری بگو میخوام اجاره بدم لازم دارم پس انداز کنم بذار بلند بشه یا اجاره بده به ادمای نمک نشناس نباید خوبی کرد 

اخه بی دلیل؟ بعدش چیشد شوهرت چیزی نگفت جاریت چیکارکرد مگه خدش غذانداشت واکنشا چی بود تو چیکارکردی کا ...

بخدا بی دلیل😂جاریم هی میگفت ن نمیخام اونم میگفت نه بیا بخور ضعف نکنی و فلان یهو ظرف منو(برنج زعفرانی)بود ورداشت داد ب اون ، یکی دیگ ک برنج خالی بود مال دیشب بود از تو یخچال دراورد مونده بود گرم کرد گفت تو اینو بخور دیگه غذا تموم شد(جاریم طبقه بالاشون بود منم خیر سرم تازه یه ماه بود عقد کرده بودم😂😂اصلا هنگ کردم ب شوهرم نگفتم ولی تو دلم کینه شد باهاش قط رابطه کردم  الان بخاطر مشکلات دیگه ای

خب عقده دارن میخوان یجوری اذیتت کنن اعتماد بنفستو بگیرن همیشه وقتی ازکسی بالاتری دوست داره خردت کنه

دقیقا پدر شوهرم همین مدلیه نمیگه عروسمه فقط میخاد از آدم بکنه 

جاریم شیرازی هست بهش گفته برای خودش و مادر شوهرم بلیط هواپیمای رفتو برگشت بگیرن که برن خونه ی مامان دختره و شیرازو بگردن اونم گرفته براشون خخخ

بخدا بی دلیل😂جاریم هی میگفت ن نمیخام اونم میگفت نه بیا بخور ضعف نکنی و فلان یهو ظرف منو(برنج زعفران ...

جوش نزن منم پدر شوهرم این مدلیه یه کارایی می‌کنه نگم برات

منکه گفتم بمیره حلالش نمیکنم

بخدا بی دلیل😂جاریم هی میگفت ن نمیخام اونم میگفت نه بیا بخور ضعف نکنی و فلان یهو ظرف منو(برنج زعفران ...

جاری منم ناز می‌کنه پدر شوهرم هی تعارف اون می‌کنه بخور بخور چرا نمیخوری ولی من چون غذامو قشنگ تا ته میخورم نگه نمیدارم زورش میاد برای من بیشتر بکشه تو بشقاب آخه اون چاقه به منچه

ای گفتی بخدا همیشه ادم و له میکنن جلو بقیه، وای وای دقیقا منم هر موقع ظرف میشستم پدرشوهرم ازم تشکر م ...

پدر شوهرم خونه ی ما که میاد باید همه چی براشون تکمیل باشه ما که هر ۲ هفته ای یه بار میریم اونجا قاشق هامونو میشمرن

جاری منم ناز می‌کنه پدر شوهرم هی تعارف اون می‌کنه بخور بخور چرا نمیخوری ولی من چون غذامو قشنگ تا ته ...

چقد تو منی🤣🤣ولی جای پدرشوهر مادرشوهر عوض شده

پدر شوهرم خونه ی ما که میاد باید همه چی براشون تکمیل باشه ما که هر ۲ هفته ای یه بار میریم اونجا قاشق ...

واقعا هم پدرشوهرت چه خاله زنک و بدجنس😐😐حاالا مادرشوهرو بگی یه چیزی چون ذاتشونه ولی پدرشوهرا ک مهربونن

بیشتر خنگه تا بدجنس

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.