2777
2789
عنوان

پسرم مریضه امروز شروع تدریس الفبا رو دارن توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 50 پست
پس نمیفرستمشامیدوارم تدریس اینترنت با معلمش زیاد فرقی نداشته باشه

اصلا نگران نباش

فردا بره معلم دوباره تکرار میکنه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا وظیفه معلمه وقتی دانش آموز مریضه وغیبتش موجهه دوباره درس رو به بچه تدریس کنه . بعدشم مگه سال قب ...

واقعا غیبت موجه باشه وظیفه داره دوباره یاد بده؟پیش دبستان رفته نوشت رو تا حدودی بلده ولی الفبا و صدا ها رو مه

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦
اصلا نگران نباشفردا بره معلم دوباره تکرار میکنه

خب پس خداروشکر

امروز نمیفرستمش

ممنونم از همگی

یکم آروم شدم

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦

از تدریس دانشگاه هاروارد که قرار نیست عقب بیفته 😬

بعدش هم طفلی با اسهال و استفراغ بره مدرسه میدونی چفدر باید اذیت بشه ؟ مدام استرس رسیدن به دستشویی داره بذار بخوابه فردا هم روز خداست از معلم خواهش کن یکم اضافه باهاش کار کنه . هر چند انقدر تکرار و تمرین میشه همینم نیاز نیست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره باید همین کارو بکنم فقط کاش اینجوری نمیشد کثل بقیه میرفت سر کلاس از اول الفبا قشنگ یاد میگرفت

همه رو با هم یاد نمیدن که دونه به دونه یاد میدن مثلا الف تا پ رو میخونن هی میگن بعد مثلا تا خ میرسن میان از ااول تکرار میکنن 

نه عزیزم چه مشکلی اگر بچه امادگی داره بره ببرش اگرنه خواهشا نبر کل بوه های کلاس بیمارمیشن واین حق ال ...

راستش من خودم توهمین یک ماه دوبار نفرستادمش چون یک در صد حس کردم ممکنه سرماخورده باشه

یعنی در این حد روی مریضی خودش و هم کلاسیاش حساسم

ولی ماشاالله به بعضی مامانا که بچه هاشونو هرطور شده میفرستن اخرم پسر من همینجوری مریض شد

بعدم دکتر گفت دوره ی انتقالش گذشته پنجشنبه جمعه هم خونه بوده

الان فقط مساله حال خودشه

همه رو با هم یاد نمیدن که دونه به دونه یاد میدن مثلا الف تا پ رو میخونن هی میگن بعد مثلا تا خ میرسن ...

اره ولی نمیدونم چرا یجوری شدم دلم گرفته دوست نداشتم از اولش اینجوری بشه

واقعا غیبت موجه باشه وظیفه داره دوباره یاد بده؟پیش دبستان رفته نوشت رو تا حدودی بلده ولی الفبا و صدا ...

آره وظیفشهههه . کاش بچه رو یا مهد الرضا  میفرستادی یا مهد قرآن تا با آمادگی کامل وارد مدرسه بشه و انقدر سال اولش استرس نداشتی

از تدریس دانشگاه هاروارد که قرار نیست عقب بیفته 😬بعدش هم طفلی با اسهال و استفراغ بره مدرسه میدونی چ ...

چی بگم والا😂راست میگی

انقدر همه گفتن کلاس اول و الفبا مهمه استرس گرفتم

آره وظیفشهههه . کاش بچه رو یا مهد الرضا میفرستادی یا مهد قرآن تا با آمادگی کامل وارد مدرسه بشه و ان ...

تدریس قران نمیدونم چجوریه

ولی دوست داشتم با مدرسه پیش بره

بالاخره معلم مدرسه قابل اعتماد تره

حتماببر دکتر.ماست با پونع فراوون بهش بده ویروسه دخترمن۵ روز درگیرش بود

دکتر بردمش دارو داد گواهی هم داد

یکم بهتره ولی مطمئن نیستم دوباره حالت تهوع داره یا نه

دیگه احتمالا امروزو نمیفرستمش