2777
2789
عنوان

درست صحبت کنیم

157 بازدید | 34 پست

طرف میگه پژمان جمشیدی انقدر پولدار و جایگاه اجتماعیش بالاست که به هر کی بگه میاد دیگه نیازی یه تجاوز نداره  ممنونم که همه دختران سرزمین هرزه میدونید  در ضمن بالاتر از ترامپ که نیست این همه تجاوز کرده دادگاه هم رفت مگه اون جایگاه اجتماعیش بالا نیست و پولدار نیست .در ضمن من کاری به پژمان ندارم و اصلا کل ماجرا رو نمیدونم و تهمت نمیزنم بالاخره مشخص میشه و بدانید معلوم نیست فردا دنیا براتون چه نقشه ای کشیده 

ولی خوب درست صحبت کنید انگار ما دخترا صف کشیدیم که فقط پژمان بگه بیا ،😐😐

اصلا نمیتونم بپذیرم یه همچین فردی همچین کاری را کرده😐

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیامبر یا قدیسه بوده نمیدونستیم ؟

نه پیامبر بوده نه قدیسه😊ولی یه سری کارا از یه سری افراد بعیده بحث بحث انتظاره🙂

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

دقیقا باهات موافقم. انگار وم آدم ثروتمند و مشهور دیدیم که ازین کارا کرده. فرهنگ مردسالار:

طرف هی میگه مگه جایگاه کمی داشته یه جور میگه انگار همه خانم ها خراب هستن منتظرن یه نفر با جایگاه بالا بیاد سراغشون

شما شخصا میشناختیدش؟

شما چی شخصا می شناسیدش که تهمت می زنید؟😊