2777
2789
عنوان

درست صحبت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 34 پست
فرد ظاهر بین اونیه که از روی دوتا جمله ی یه پست زود درمورد طرز فکر طرف مقابل نظر میده😊منم نگفتم پول ...

تاکجا دیدیش ظاهر زندگیشو دیدی دیگه. بعد باخودت گفتی حتما ادم خوبیه چون معروفه چون پولداره 

من کاری به این اقای بازیگر ندارم کلی میگم 

تاکجا دیدیش ظاهر زندگیشو دیدی دیگه. بعد باخودت گفتی حتما ادم خوبیه چون معروفه چون پولداره من کاری به ...

کی گفتم چون معروفه چون پولداره یه چیز توی ذهنت هست هی اونا میگی خدایی کجای پیامم گفتم چون طرف پولداره🤦🏻‍♀️ اینجوری نیست میگم از شخصیت بعضی میشه گفت تاحدی و ازشون انتظار داشت یه سری کارا را انجام ندت

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاکجا دیدیش ظاهر زندگیشو دیدی دیگه. بعد باخودت گفتی حتما ادم خوبیه چون معروفه چون پولداره من کاری به ...

عقیده منه دوست عزیز شما هم نظر خودتون را دارید😊 نگفتم پولداره فلان و بهمان حرف دهن مردم نذارید

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

یکی دیگه زندان رفته شما دعواتون،😂😂

والا بخدا بابا نظرم را گفتم نظر شما هم محترم نمیدونم چرا گیر می کنند به طرف