2777
2789

😕😕سه ماهه باهمن برای تولدش ایفون ۱۷ گرفته و هدیه تولدش تولد تو ایتالیا😕😕اونوقت من ۴ سال با یکی بودم پول اب معدنیشم من حساب کردم

پیشونیییییی کجا میشونییییی 

يا رب💚

فقط بگو سفر به ایتالیا چجوری به خانوادش درمیون گذاشت که بره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ی عده‌ میان اون جمله کلیشه ای رو‌ ک حتما خدمات میده رو میگن.  

ولی اصن ربطی نداره 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
الان یک سری ها میان میگن حتما دوستت بهش سرویس میده😐😐😐😐🫤

عه چرا ما کامنتامون شبیه هم بود🤣🤣🤣

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

هیشکی مفتکی واسه دوست دخترش خرج نمیکنه دختره براش جبران می‌کنه حسابی...

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

اینقدر ساده نباش

ایتالیا کجا بود

سالهاست ویزا نمیدن الان که تحریم هم شدیم بیشتر از قبل که اصصصصلا ویزا نمیدن

حتما برده خیابون ایتالیا یه فلافل براش خریده و یه گوشی اسباب بازی

بعدشم اگر بر فرض محال گوشی واقعی خریده باشه از کجا میدونی در قبالش ازش چه چیزهایی که نخواسته

وطن ای مادر غمدیده ام.......

الان یک سری ها میان میگن حتما دوستت بهش سرویس میده😐😐😐😐🫤

من گفتم برو بخون خخخخخ

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍