2777
2789
عنوان

با این شوهر چیکار کنم

302 بازدید | 23 پست

بسیاااار دهن بین هستش اول ها خانواده اش پٌرش میکردن وقتی فهمید خیرش رو نمیخوان ول کرد الان چسبیده به دوستاش اینا از اونم بدتر..

حالا چجوریه(بسیااااار بددهن و فحاش دعوایی شکاک..) همون تو نامزدی فهمیدم اشتباه کردم ولی بخاطر آینده خودم ترسیدم و بخاطر غصه پدر و مادرم و..ادامه دادم اوایل پشتش بودم چجوری؟فقط از لحاظ مالی بخوام بگم دستش تنگ بود طلایی چیزی داشتم میدادم بهش و..اینم پولی دستش میومد بجای خرید طلاهای من ماشین عوض میکرد موتور عوض میکرد به اسم خودش و دوباره میرفتیم زیر بار بدهی و فشار عصبی آقا که چی؟! پول ندارم و یه مدت بساز و تا عید وضعمون خوب نیست و... ده سال به همین منوال گذشت خونه زمین به اسم خودش و فشارهاش برای ما ..من هم این اواخر خرج میکردم هر چی دوست داشتم میخریدم که از اونور لااقل هم جبران کنم هم این دو روز زندگی اعصابم بکشه باهاش زندگی کنم ..دوباره این دوستاش نشستن زیر پاش چرا انقدر پول میدی به زنت و.. اینم زبونش دراز که من پرروت کردم و الان دوباره هر چی پس انداز داشت که از وام بود داد ماشین گرفت و دوباره بدهی و قسط و بی پولی ... حالم از خودش و خانواده مثل خودش و دوستاش بهم میخوره..آدمی که به بلوغ فکری نرسیده که دیگران براش تصمیم بگیرن واقعا نباید ازدواج کنه که یکی دیکه رو هم بدبخت کنه..یجورایی میدونه بخاطر بچه ها باهاش میسازم ولی افسرده عصبی شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهی جقدر مگه پول میداد

باز الهی شکر پیشرفت میکرده ماشین و موتور میخریده و عوص میکرده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ماهیانه یه چیزی تعیین کنید بهت بده 

خواستی پسنداز کن نخواستی خرید کن

در مقابل این مدل ادم باید وحشی و نترس باشی 

نترس کتکت زد توام چنگ بزن 

انقدر بی ابرویی کن تا خودش خسته بشه

ماهی جقدر مگه پول میدادباز الهی شکر پیشرفت میکرده ماشین و موتور میخریده و عوص میکرده

اینکه پیشرفت کنه درست ولی مشکلم اینه تویی که داری به آرزوها و خواسته های خودت فکر میکنی و بخاطرش پا رو خواسته های زن و بچه ات میذاری وقتی دستت به دهن ات رسید لااقل براشون جبران کن نه اینکه دوباره بری سراغ ارزوی بعدی خودت ..بابا ما هم دل داریم بخدا

ماهیانه یه چیزی تعیین کنید بهت بده خواستی پسنداز کن نخواستی خرید کندر مقابل این مدل ادم باید وحشی و ...

متاسفانه همین کار رو میکنم بر خلاف میلم..

ولی دو روز دیگه باز دوستاش باز دوستاش🤦

شوهر من هیچی نداشت. چقدر زحمت کشیدم. طلا جمع کردم. برای هر گرمش اشک من رو درمیاورد تا بگیره. بعد سر خرید خونه فروختیم. الان میگه تو منو مجبور کردی طلاها رو بفروشم. این خونه بیخود رو بگیرم. اگه طلاها مونده بود الان که گرون شده بود بهترش رو میگرفتم. یعنی سرکوفت هم بهم میزنه بخاطر خونه ایی که صاحب شده

شوهر من هیچی نداشت. چقدر زحمت کشیدم. طلا جمع کردم. برای هر گرمش اشک من رو درمیاورد تا بگیره. بعد سر ...

فقط سری بعدی احیانا اشتباهاً خواستی طلا بدی حتما از فاکتورهاش کپی داشته باش یا دو تا فاکتور بگیر

متاسفانه همین کار رو میکنم بر خلاف میلم..ولی دو روز دیگه باز دوستاش باز دوستاش🤦

اشکال نداره بجگند مردا زودتر از خانوما کم میارن 

بگو زنگ میزنم عالم و ادمو میریزم اینجا ببینم چی از من میخوای 

چیکارت کردم 

بگو غیرت نداری میری همه چیو واسه دوستات تعریف میکنی 

اونام منو تصور میکنن بزن تو نقطه ای که حساسه

شوهره منم برای خریدای خونه وخریدای من بشدت خسیس بازی درمیاره.منم چون واقعا زن اسراف کنی نیستم واحتیاجاته مهممو میخوام بگیرم ازکارتش پول میزنم کارته خودم اونم نمیفهمه چون برنامه ۳تاکارتش توگوشیه منه پیاماشم برای خودم میاد واینکه اونقدری خرج نمیکنم که به چشم بیاد

توی یکماه اخیر بانادونی وبی فکری معامله ای انجام داد که ۴۰۰میلیون پولمون رفت حالا غصه واعصاب خوردیشوبرای من آورده

منم میگم دیگی که برای من نجوشه میخوام سره سگ توش بجوشه

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
اینکه پیشرفت کنه درست ولی مشکلم اینه تویی که داری به آرزوها و خواسته های خودت فکر میکنی و بخاطرش پا ...

تا باشه از این خرج های ماندگار ماشین خانه و .....

اینا اول و اخرش مال شماست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.