واقعا با همسایه هایی که بدون توجه و ملاحضه به قواعد آپارتمان نشینی صدای رابطه شان باعث آزار همسایه ها و کنجکاوی و باز شدن روی بچه ها می شود چه باید کرد؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هموطن محترم، من که ناراحت میشم جای خود ، بیشتر بخاطر بچه هاست اتاق خوابشون چسبیده به اتاق خواب بچه ه ...
منکه فرار کردم از ساختمون اسی اوایل ازدواجمون رفته بودیم یا آپارتمان خانومه پنج شنبه ها چنان داد و بیداد میکرد که هفته اول من بلند شدم از ترسم جیب شلوار همسرم دوختم هفته دوم همسرم متوجه شده بود رفته بود در زده بود و گفته بود میشه یک کم یواشتر هفته سوم فکر کن همسرم و واحد بالاتری آقاهه بلند گفتن خجالت نمیکشه بی حیا یواشتر حتی به صاحبخونه گفتیم با خیال راحت چیزی نیست یک شب همسرم ماموریت بود این بی شخصیت صداش و گذاشته بود رو سرش واحد بالایمونک مهمونی گرفته بود دوستاش اومده بودن از صدای بلند خنده هاشون واقعا از ترس بیدار شدم و صدای تی وی رو بلند کردم با مشت میکوبیدم به زمینک دیدم نه بی حیا بلندتر داد میزنه در باز کردم هم به اون مردها فحش دادم هم رفتم پایین در زدم هر چی از دهنم در اومد گفتم فرداشم بلند شدم دنبال خونه جدید اینطور آدمها ج تشریف دارند تا زن خونه زندگی
چقدر زندگی زیباتر میشود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم