2777
2789
عنوان

صدای آزار دهنده رابطه همسایه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3149 بازدید | 84 پست
اونایی که باورشون نمیشه باید بگم که درسته واقعا صدا میاد.ربطی هم به کیفیت ساختمون نداره به کیفیت اون ...

ن بخدا ربط به عربده هم نداره 

اپارتمان ما اونطرف نفس بکشی بغلیت میفهمه

ماهم خیلی رعایت میکنیم چون مستاجره های بغلی واضح صدارد میشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@ندارممممممممممم‍ مرتیکه حرومزاده برو به ننت درخواست بدهشاید اومد از اون صداهابرات در اورد

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بانکم چنان بلند خندیدم که همه ساکت شدن لعنتی🤣🤣🤣

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

اونایی که باورشون نمیشه باید بگم که درسته واقعا صدا میاد.ربطی هم به کیفیت ساختمون نداره به کیفیت اون ...

همسایه ما هم اهمیت نمی‌داد

یه بار وسط رابطه با فحش رکیک کشیدمشون 

دیگه از اون به بعد لال شدن 

ن بخدا ربط به عربده هم نداره اپارتمان ما اونطرف نفس بکشی بغلیت میفهمهماهم خیلی رعایت میکنیم چون مستا ...

خب حالا ساختمون شما واقعا بی کیفیته

ولی من منطورم اینه ساختمون ما در ۱۴ سال هیج صدایی نمی اومد بجز همون یکسال.

یعنی طرف اگر رابطه نرمال داسته باشه صدایی نمی اومد و اینا دیگه خیلی غلو شده رابطه داشتن و صداشون میومد.

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
همسایه ما هم اهمیت نمی‌دادیه بار وسط رابطه با فحش رکیک کشیدمشون دیگه از اون به بعد لال شدن

عالی

بهترین کار همینه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
تذکر محترمانه ، به مدیر ساختمان بگید

نه نه

مدیر ساختمون اصلا

ما نمیدونستیم صدامون رد میشه، همسایه عوضیمون رفت ب مدیر گفت

ماهم بشدت خجالت کشیدیم.. کاش اون بی حیایی که خانم همسایه داشت میومد براحتی بهمون میگفت

نه اینکه منو خجالت بده

لایک نکن لطفا😬
هموطن محترم، من که ناراحت میشم جای خود ، بیشتر بخاطر بچه هاست اتاق خوابشون چسبیده به اتاق خواب بچه ه ...

منکه فرار کردم از ساختمون اسی اوایل ازدواجمون رفته بودیم یا آپارتمان خانومه پنج شنبه ها چنان داد و بیداد می‌کرد که هفته اول من بلند شدم از ترسم جیب شلوار همسرم دوختم هفته دوم همسرم متوجه شده بود رفته بود در زده بود و گفته بود میشه یک کم یواشتر هفته سوم  فکر کن همسرم و واحد بالاتری آقاهه بلند گفتن خجالت نمی‌کشه بی حیا یواشتر  حتی به صاحبخونه گفتیم با خیال راحت چیزی نیست  یک شب همسرم ماموریت بود این بی شخصیت صداش و گذاشته بود رو سرش واحد بالایمونک مهمونی گرفته بود دوستاش اومده بودن از صدای بلند خنده هاشون واقعا از ترس بیدار شدم و صدای تی وی رو بلند کردم با مشت میکوبیدم به زمینک دیدم نه بی حیا بلندتر داد میزنه در باز کردم هم به  اون مردها فحش دادم هم رفتم پایین در زدم هر چی از دهنم در اومد گفتم فرداشم بلند شدم دنبال خونه جدید اینطور آدمها ج تشریف دارند تا زن خونه زندگی 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم