2777
2789
عنوان

صدای آزار دهنده رابطه همسایه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3411 بازدید | 84 پست
یه آقا که این ساعت از روز سر کار نباشه و بیا نی نی سایت........اه تصورشم مشمئز کننده س

عععععه نگو آقا بگو بانو 

روحیه حساسی هم دارن از صدای همسایه ناراحت میشن 

واااای خواااهر 🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متو همسایه ها زیاد تذکر دادیم ولی کار خودشون رو میکنن.خانومه میگه دست خودم نیست شوهرم صدای بلند دوست داره..فکر ابرو هم نیست..

حتی بهش گفتم زشته شوهرمم میشنوه ولی کو گوش شنوا..

بیچاره واحد روبرویش که پیر بزرگ هم داشت مجبور شد بخاطر اینا از اینجا بره

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

@ندارممممممممممم‍ مرتیکه حرومزاده برو به ننت درخواست بدهشاید اومد از اون صداهابرات در اورد

😂😂😂ایول

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

اونایی که باورشون نمیشه باید بگم که درسته واقعا صدا میاد.

ربطی هم به کیفیت ساختمون نداره به کیفیت اون رابطه مربوطه 🤣

ما خونه قبلیمون ۱۵ سال توش زندگی کردیم.

این وسطا یه زن و شوهر اومدن که مستاجر بودن و سره همین صداهاشون که بارها تذکر داده بودیم ولی به روی خودشون نیاوردن صاحبخونه سال بعد باهاشون تمدید نکرد.

منظورم اینه ساختمون مشکلی نداشت اینا زیادی عربده کشی میکردن

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
برای سر صدای بچه میاد دیگه اینکه جای خود داره

سوصدای بچه ها؟

میاد تو ساختمون؟

من چند بار برای صداهای ناجور همسایه قبلی البته طرف ج نده میاورد

زنگ زدم گفت باید به اماکن مراجع کنید

عععععه نگو آقا بگو بانو روحیه حساسی هم دارن از صدای همسایه ناراحت میشن واااای خواااهر 🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮 ...

هموطن محترم، من که ناراحت میشم جای خود ، بیشتر بخاطر بچه هاست اتاق خوابشون چسبیده به اتاق خواب بچه ها ، ضمنا شغل من آزاد هست و مجبورم تا دیر وقت کار کنم و صبح هها  دیر تر مغازه را باز می کنم .