2777
2789
عنوان

یهو استرس میگیرم بچم کوتاه نشه😔

319 بازدید | 44 پست

من قدش همون 170 تا 172 اینا بشه راضیم بخدا 😔پسرم چن وقته. استپ کرده اصلا رشد نمیکنه کلسیم و ویتامین دی همه چی خوبه 3و نیم سالشه قدش 94 هست باباش 170 من 150 میترسم هم قد من یا 160 هم خیلی کوتاهه واسه پسر وای دکترم بردمش داروی داده

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ساله با قد 94 عالیه گلم

قرار نیس الان یه بشه 160

پسرا هم اغلب بعد بلوغ قد میکشن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

هنوز خیلی کوچولو اما اگه نگرانی ببر پیش متخصص اطفال یا رشد از صفحات رشدش عکس بگیره ببینه اوضاع چطوره 

شب سعی کن زود بخوابه شیر بهش بده بخوره اگه سنجد دوس داره عالیه برای استخوان بندی