2789
خب اونا مشخصه داماد ازشون انتظارنداره و داوطلبانه خودش میگیره ولی یکی که ۵۰۰ میلیون با زرنگی برا دخت ...

کاری ب روا بودن نبودنش ک ندارم،چون تو منطقه ما نیست این رسما دوست داشتم بدونم اونجا همچین خانواده هایی چیکار میکنن،،توی جنوب داماد هم طلا میگیره هم خونه و وسایل زندگی حالا دخترم جدیدا باب شده یه سری وسایل میگیره ولی بازم اجبار و رسم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچین میگی بابام ۵۰۰ میلیون طلا گر فته خوب عزیز طلا واسه دختر خودش خریده واسه دوماد نخریده که!! والا جای کمک به جهزیه جوونا طلا خریده که همیشه نقد باشه واسه دخترش خیلی زرنگید خانوادگی

کاری ب روا بودن نبودنش ک ندارم،چون تو منطقه ما نیست این رسما دوست داشتم بدونم اونجا همچین خانواده ها ...

اتفاقا همسرم یه اقای عرب هستن و من شهر غریب ازدواج کردم جنوب کشور که همین رسم رو داشتن ولی من دیدم تحت فشارن از سرسوزن تا همچی خودم اوردم ایشون یه لیوانم نخریدن،زمونه جوری شده عروسی و تهیه خونه کمر اقایون رو میشکنه درک باید دوطرفه باشه نه یکی فقط خودش و لباسش بره و یکی زانو و کمرش خرد شه به امید موفقیت همه😊

خب اونا مشخصه داماد ازشون انتظارنداره و داوطلبانه خودش میگیره ولی یکی که ۵۰۰ میلیون با زرنگی برا دخت ...

دقیقاااااا،جای جهیزیه واسه زندگی مشترک ،اومده طلا واسه دخترش خریده جهیزیه رو انداختن گردن پسرر بدون حامی خیلی زرنگن ماشاللله

حریر ساده متری ۲۲۰ 

ده متر هم بگیری میشه ۲۲۰۰ 

بنده خدا همه چیزو خریده با همین چند تکه زورت گرفته 

درسته تامین وطایل زندگی با زوج هست ولی عرف بیشتر جاهای ایران با خانواده دختره جهیزیه

دوست عزیز حرف های کلیشه ای نیست .این انتظارات وقتی هست خانواده ها کمک نکن میشه یه کینه اول زندگی .از ...

مگه من گفتم نباید وسایل ضروری زندگی خرید؟چی را به چی ربط میدید؟حرفم اینه خانواده ها برای شروع زندگی باید کمک کنند اگرنه یه جوون اول زندگی از پس این همه خرج برنمیاد حتی گفتم اگر کارمند بالاترین اداره باشه بازم از پس این خرجا برنمیاد بله نباید وظیفه دونست اما تاحد ممکن باید کمک کنند

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨